24 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-BS900

Slefuitorul cu banda Steinhaus PRO-BS900 este un aparat de slefuit compact si fiabil, special conceput pentru a fi utilizat in lucrari de finisare hobby a suprafetelor de lucru cum ar fi lemnul, parchetul sau diverse placi de lemn.

Prezinta un motor de 900W si o viteza maxima de 25000RPM, ce ofera un plus de putere pentru slefuire pentru rezultate perfecte indiferent de suprafata de lucru.

Suprafata de slefuire este de 10792 mm² iar viteza maxima de inaintare a benzii de slefuire este de 380 metri pe minut.

Steinhaus PRO-BS900 are in dotare un maner suplimentar pentru lucrul optim fara efort precum si un sistem de extractie a prafului si sac de colectare pentru un spatiu de lucru curat.

Un mare avantaj al acestui slefuitor il reprezinta faptul ca banda de slefuire se schimba usor si rapid si ca poate fi reglata foarte precis pozitia acestia.

Lungimea cablului de alimentare la reteaua electrica este de 3m, greutatea slefuitorului de 3.4kg iar dimensiunile benzii de slefuire sunt de 76x533mm.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest slefuitor cu banda se declara incantati de modul de functionare, cat si de pretul foarte mic pe care l-au platit pentru produs. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, acestia recomandand produsul pentru a fi achizitionat.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-BS900

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 900W
  • Fiabilitate ridicata
  • Schimbare facila si rapida a benzii
  • Sistem de extractie a prafului inclus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *