24 aprilie 2024

Motocoasa de umar Ruris DAC 210 este un produs special conceput de cei de la Ruris Craiova, companie romaneasca de renumere, pentru a va usura munca atunci cand vorbim de cosirea fanului sau a ierburilor inalte ce trebuie eliminate pentru a curata terenul, gradina sau curtea.

Prezinta un motor pe benzina in 2 timpi marca TEZ, cu o capacitate cilindrica de 42 cm³ si o putere de 1.7CP, capacitatea rezervorului de benzina fiind de 1.2 litri. Din punct de vedere al consumului de benzina, motocoasa este foarte eficienta si are un consum mediu de 1 litru pe ora.

Sistemul Ruris Rapid cu chinga va ajuta sa repartizati in mod echilibrat greutatea si va asigura un plus de confort pe toata durata cosirii.

Latimea maxima de taiere dintr-o singura trecere este de 20 cm iar greutatea produsului de doar 7.5 kg, ceea ce o face usor de manevrat si utilizat de toata lumea.

In setul de livrare veti regasi un harnasament dublu si un cutit cu 3 dinti.

Vezi oferta de pret

Pareri despre Motocoasa de umar Ruris DAC 210

Clientii care o folosesc sunt de parere ca este o motocoasa foarte buna, pe care o folosesc cu succes ori de cate ori au nevoie iar raportul calitate-pret este unul foarte bun. Acestia apreciaza rapiditatea cu care aceasta taie ierburile si fanul, chiar si copacei si vegetatie mai groasa, fiind un produs robust si puternic.

Per total, acestia apreciaza ca motocoasa este de o calitate foarte buna, robusta si pe care puteti sa o folositi pe o perioada indelungata de timp, fara nicio problema.

Motocoasa de umar DAC 210

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere suficienta
  • Motocoasa robusta, calitate superioara
  • Consum mic de benzina 1l/h

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *