24 aprilie 2024

Nei 19NE4000

Nei 19NE4000 este un televizor ieftin, pe care il consider potrivit mai degraba pentru o bucatarie. In principiu, l-as recomanda persoanelor cu un buget redus si mai putin pretentioase, pentru ca nu ofera performante foarte ridicate, ci decente.

Design

Acest model este prevazut cu un design destul de simplu, ecranul fiind incadrat int-o rama subtire neagra. In partea de jos, se afla standul sub forma celor doua picioruse laterale, ce ii ofera o stabilitate buna.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 43.7 x 26.2 x 5.1 cm (W x H x D), iar cu stand 43.7 x 39.6 x 16.5 cm (W x H x D).

Specificatii Nei 19NE4000

Nei 19NE4000 este un televizor LED pe care il poti folosi si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 30 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala de 48 cm, rezolutie HD de maxim 1366 x 768. Nu exceleaza la capitolul imagine, insa pentru cei mai putin pretentiosi, imaginile ar putea fi rezonabile.

Unghiul de vizibilitate este destul de mic, astfel ca pentru a viziona imagini cat mai clare, este de preferat sa te pozitionezi la un unghi cat mai mic fata de televizor.

Sunet

Pe partea de sunet as spune ca este in regula, cele doua difuzoare inregistrand o putere de 10 W. Este destul de puternic in raport cu diagonala de care dispune.

Conexiune si transmisie

Beneficiaza de cativa conectori importanti:

  • o intrare USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Care este parerea clientilor despre Nei 19NE4000?

Clientii au declarat ca este un televizor rezonabil pentru o bucatarie, care ofera o experienta decenta. Nu exceleaza la niciun capitol si nici nu s-ar fi asteptat la acest lucru. Considera raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Nei 19NE4000 este un televizor decent pe care il recomand persoanelor cu un buget mai mic si mai putin pretentioase, experienta oferita o consider a fi una modesta. Aici poti verifica o oferta de pret foarte accesibila pentru acest produs.

8.4

Pret

9.0/10

Calitate

7.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

7.8/10

PRO

  • sunet rezonabil
  • pret mic

Contra

  • calitate slaba a imaginilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *