24 aprilie 2024

Taurus PR75IXAL este o hota decorativa ce ofera o capacitate buna de absorbtie reusind sa extraga eficient mirosurile si aburul din bucatarie. Poate fi o solutie optima si pentru nevoile voastre, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Hota decorativa Taurus PR75IXAL prezinta o putere electrica de 200 W si inregistreaza o capacitate maxima de absorbtie de 650 mc/h. Aceasta pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi.

Aceasta integreaza doua filtre din aluminiu multistrat care sunt foarte usor de detasat pentru a fi spalate. Ar fi de preferat sa le curatati in apa calda cu detergent de vase astfel incat grasimea se va indeparta usor.

Pentru o buna vizibilitate, a fost prevazut si cu sistem de iluminare LED.

In partea din fata este amplasat panoul de control care este unul  mecanic, prin intermediul caruia puteti porni si opri hota, respectiv veti putea seta treapta de putere si sistemul de iluminare. Este un model care prezinta un design modern si poate fi integrata usor in orice tip de bucatarie.

Dimensiunile hotei prezentate sunt de 75 cm latime, 48 cm adancime si 247 cm circumferinta, greutatea fiind de 9.5 kg.

Vezi oferta de pret

Chiar daca nu se bucura de o popularitate ca in cazul altor brand-uri, Taurus PR75IXAL este o hota foarte reusita din perspectiva perfeformantelor pe care merita sa o luati in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca absoarbe eficient mirosurile rezultate in timpul gatitului, iar pe de alta parte arata bine si se intretine usor. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Taurus PR75IXAL 

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate de absorbtie buna
  • 3 trepte de viteza
  • Iluminare LED
  • Filtre usor de detasat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *