24 aprilie 2024

Irim Kirra este un set de bucatarie accesibil ca pret, care poate fi integrat si in spatii mai mici, fiind excelent si pentru bucatarii mai putin spatioase. Dar mai intai va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul de bucatarie Irim Kirra este fabricat din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm si este prevazut cu blat termorezistent cu grosimea de 28 mm. Include accesorii metalice, dar si balamale soft close pentru o inchidere silentioasa.

Setul contine trei corpuri suspendate si doua corpuri asezate pe podea, respectiv un blat cu lungimea de 140 de cm. Este disponibil in varianta maro si prezinta finisaj mat.

Lungimea corpurilor superioare este de 200 de cm, iar lungimea corpurilor inferioare de 140 de cm sau 200 de cm.

Vezi oferta de pret

Setul de bucatarie Irim Kirra este o varianta accesibila ca pret, dar cu care va puteti face treaba foarte bine, integrandu-se usor si in spatii mai mici. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata, setul fiind usor de montat, dar si de intretinut, bine organizat si spatios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Irim Kirra

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de montat
  • Spatioasa si bine organizata
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *