12 aprilie 2024

Racitorul de aer Home este perfect pentru zilele de vara, in care nu doriti sa folositi aerul conditionat si aveti nevoie de un aparat care sa improspateze si sa raceasca aerul din camerele inchise.

Prezinta un motor de 80W care asigura o viteza suficienta a aerului astfel incat sa va ofere o senzatie de racire imediata, prin evaporarea apei reci din interior. Functioneaza pe trei trepte de viteza iar directionarea aerului rece este realizata cu ajutorul lamelelor speciale.

Rezervorul de apa are o capacitate de 3 litri iar 5 pachete de gheata suplimentare va vor asigura nivelul de racire al aerului de care aveti nevoie.

Prezinta dimensiuni reduse (lungime 28 cm, latime 25 cm si inaltime 58 cm) precum si o greutate mica care sa va ofere usurinta in depozitare si transport, din acest punct de vedere aparatul fiind dotat cu 4 roti de plastic.

Pareri despre Racitor de aer Home

Clientii care folosesc un astfel de racitor de aer sunt multumiti de modul de functionare al acestui produs cat de recipientele de gheata incluse in pachet. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun si recomanda produsul celor care doresc sa aiba un racitor de aer pe roti, gata de pus in functiune in orice colt al camerei.

Review pe scurt: Racitor de aer Home

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere suficienta si 3 trepte de viteza
  • Recipiente de gheata incluse
  • Nivel de zgomot 60dB
  • Rulare pe roti

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *