24 aprilie 2024

Daca ai ajuns pana aici, cu siguranta cauti o sursa de racire rapida si accesibila ca buget iar un ventilator cu pulverizare apa poate reprezenta una dintre solutiile cele mai la indemana pentru oricine.

Noul Zass ZMF 02 Silver reprezinta un ventilator cu telecomanda cu functia de pulverizare a apei ce are o capacitate de 3.2l si un debit maxim de pulverizare super fina de pana la 320ml pe ora, asigurand astfel o autonomie de pana la 10 ore.

Prezinta o putere de 75W dispusa in 3 trepte de viteza(900, 1050 si 1200RPM), ce se pot folosi in functie de nevoile si temperatura din casa sau de pe terasa.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot putem spune ca Zass ZMF 02 Silver este un ventilator foarte silentios, atingand un maxim de 61 dB pe treapta a 3-a.

Dimensiunile sunt reduse, cu un diametru al elicei de 40 cm, o inaltime maxima de 123 cm, diametrul de 40cm si o dimensiune a bazei de 40cm, ventilatorul este unul compact si poate fi pozitionat cu usurinta in coltul casei sau al terasei.

Vezi oferta de pret

Pareri ale clientilor

Clientii care detin un astfel de ventilator Zass ZMF 02 Silver cu pulverizare sunt satisfacuti de modul in care functioneaza, cat si de telecomanda din dotare care are o raza de actiune de pana la 5 metri. Acestia apreciaza faptul ca raportul calitatete pret este unul foarte bun si ca functia de pulverizare fina isi face treaba cu brio, chiar si la cele mai ridicate temperaturi, oferind senzatia de racorire mult dorita.

Zass ZMF 02 Silver Review

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Functie de pulverizare fina
  • Telecomanda cu raza de actiune 5m
  • 3 trepte de viteza
  • Capacitate mare rezervor de apa

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *