12 aprilie 2024

Motocoasa Makita EM3400U este o unealta de gradina care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, fiind un aparat ideal pentru cosit si defrisat vegetatie diversa si deasa de pe suprafete intinse de pamant.

Prezinta un motor pe benzina in 2 timpi cu transmisie pe ax rigid si o putere de 1150W, capacitatea cilindrica fiind de  34 cm³. Viteza maxima pe care o poate atinge aceasta motocoasa este de 2800RPM.

Makita EM3400U are in dotare un maner ergonomic de tip U cu sistem anti-vibratii eficient, ce va ofera un confort sporit de utilizare.

Aprinderea motocoasei se face automat iar pompa de amorsare Primer din dotare va faciliteaza o pornire mai usoara in orice moment.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 0.75 l. Greutatea motocoasei este de 6.4 kg iar nivelul de zgomot emis nu depaseste 109 dB

Pareri de la clienti

Clientii care au folosit aceasta motocoasa cu fir Makita EM3400U sunt de parere ca au facut alegerea corecta si pentru un buget considerabil, au primiti fix ceea ce se asteptau. Motocoasa este puternica si pune la pamant orice urma de vegetatie, in doar o trecere iar calitatea materialelor si modul in care sunt construite produsele Makita se reflecta si in acest aparat.

9.3

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 1150W
  • Ideala pentru suprafete intinse
  • Maner ergonomic
  • Consum de carburant foarte mic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *