24 aprilie 2024

Ventilator turn Rowenta Eole Compact VU6210 este un aparat de climatizare perfect pentru a te racori in zilele calduroase de la birou sau de acasa, oferind aceleasi performante precum cele a unui ventilator clasic cu 3 palete.

Are o putere de 30W si trei trepte de viteza ce iti asigura controlul total asupra fluxului de aer, in functie de nevoile de la un anumit moment dat.

Nivelul de zgomot emis de acest ventilator turn nu depaseste limita de 45dBA iar asta este una avantaj deoarece nu vei fi perturbat in timpul muncii sau a somnului.

Vezi oferta de pret

Rowenta Eole Compact VU6210 prezinta un timer integrat ce poate fi setat ca la 1h,2h,4h si 8 ore aparatul sa se opreasca automat precum si o functie ECO ce asigura oprirea automata a aparatului dupa 12 ore, pentru economisire de bani si energie si nu numai, fiind benefica si atunci cand plecati de acasa pe timp indelungat si il uitati in priza.

Gratie greutatii reduse si a manerului integrat, acest ventilator este usor de transportat si mutat in orice colt al camerei iar cablul de alimentare al acestuia poate fi depozitat cu usurinta in interior.

Pareri despre Rowenta Eole Compact VU6210

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Design modern
  • Nivel de zgomot redus
  • Functie Eco

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *