13 iulie 2024

Ventilatorul cu picior Star-Light FTDB-60W poate deveni rapid prietenul tau in zilele caniculare de vara iar daca ai ajuns pana aici, cu siguranta ca ai nevoie de o solutie de racorire rapida, atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii.

Prezinta o putere de 60W distribuita pe trei trepte de viteza, in functie de nevoile din anumite perioada de timp precum si o functie timer, care iti ofera posibilitatea de a seta ventilatorul sa se opreasca dupa maxim 450 de minute.

Acest tip de ventilator poate fi reglat pe inaltime si detine functie de oscilatie automata, ce va distribui uniform briza de racoare in toate colturile incaperii.

Display-ul LED frontal ofera un design placut si modern, ce il ajuta sa se integreze perfect in orice tip de incapere iar telecomanda din dotare te va ajuta sa controlezi acest ventilator din pat, setand viteza, timer-ul si functia de rotire a acestuia.

Nivelul de zgomot al aparatului este redus si din acest motiv puteti sa dormiti cu ventilatorul pornit, fara a va face griji de zgomotul emis.

Clientii care l-au achizitionat sunt de parere ca este un ventilator cu picior ce asigura un debit de aer suficient de bun, cu o constructie buna si foarte silentios din punct de vedere al zgomotului emis si ca functioneaza perfect, exact asteptarilor pe care le aveau. Acestia mai apreciaza faptul ca raportul calitate-pret a fost unul foarte bun si prin urmare il recomanda pentru zilele calduroase ce vor urma.

Pareri despre Star-Light FTDB-60W

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Functie Timer si Oscilatie automata
  • Display Led
  • Telecomanda

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *