24 aprilie 2024

Anotimpul cald s-a instalat si iata ca acum poti sa te relaxezi in propria gradina cu ajutorul balansoarului Kring Sorrento cu 3 locuri, fie ca este dimineata, dupa amiaza sau seara, acesta fiind locul ideal unde puteti sa cititi o carte sau pur si simplu sa va relaxati laganandu-va.

Pentru momentele de dupa amiaza, balansoarul este dotat cu un umbrar fabricat dintr-un material rezistent, ca va va feri de soare si de ploaie, oferindu-va protectie fata de razele soarelui.

Scheletul este unul rezistent, fabricat din otel si vopsit in camp electrostatic, in timp ce perna si acoperisul sunt rezistente la apa si razele soarelui.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest balansoar Kring Sorrento are o inaltime de 164 cm, o lungime de 200 cm si o latime de 120 cm.

Parerile clientilor despre produs

Clientii care il detin afirma ca Balansoarul Kring Sorrento este un balansoar foarte stabil si solid, usor de montat si confortabil in acelasi timp. Acestia afirma ca merita investitia facuta si ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, recomandand produsul si altor persoane care doresc sa se relaxeze la maxim in propria curte.

Balansoar Kring Sorrento

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Schelet metalic rezistent din otel
  • Perna confortabil

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *