24 aprilie 2024

Samsung 55MU6102

Poti alege oricand cu incredere televizorul LED Smart Samsung 55MU6102 capabil sa ofere o experienta foarte buna, de care clientii au fost incantati. Insa, ca de fiecare data, sfatul nostru este sa te documentezi foarte bine inainte de a lua orice decizie, asa ca te invitam sa ne uramresti in continuare pentru a te lamuri.

Design

Acest model de televizor beneficiaza de un design modern, cu finisaje atent realizate. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire, neagra, iar in partea de jos, centrat, se afla standul ce ii ofera un echilibru excelent. In plus, il poti monta usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile fara stand sunt de 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm(W x H x D ), iar cu stand 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm (W x H x D). Greutatea acestuia este de 16.5 kg.

Specificatii Samsung 55MU6102

Samsung 55MU6102 este un Smart TV lansat in 2017, pe care il poti folosi oricand si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 205 W.

Imagine si Video

Beneficiaza de o diagonala destul de mare de 138 cm, rezolutie 4K Ultra HD de maxim 3840 x 2160 pixeli. Este dotat cu o serie de caracteristici superioare de imagine care se vor reflecta in calitatea imaginii finale. Astfel, pot spune ca imaginea este foarte clara si frumos colorata, iar gratie unghiului mare de vizibilitate nu isi va pierde claritatea in functie de pozitia in care te afli.

Sunet

Sunetul este suficient de puternic, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare ce obtin o putere de 20 W. Totodata, este foarte captivant si nu apar distorsiuni cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Nici pe partea de Smart nu am ce sa ii reprosez. Totul a decurs conform asteptarilor, atat browser-ul, cat si aplicatiile ruleaza foarte cursiv. De asemenea, interfata este foarte intuitiva si vei gasi cu siguranta in timp util orice cauti.

In acelasi timp, televizorul dispune si de o serie de conectori foarte importanti:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat este util pentru ca permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau vin direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Slotul CI+ si tunerul digital sunt eficiente in receptionarea transmisiilor TV de inalta deinfitie, fara a mai fi necesar un docodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55MU6102?

Clientii recunosc faptul ca acest televizor a reusit sa le depaseasca asteptarile, oferindu-le o experienta vizuala extrem de buna si au mai fost impresionati de cursivitatea derularii pe partea de Smart. Sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Samsung 55MU6102 este un model de Smart TV interesant, pe care personal il recomand. Ofera o experienta generala foarte buna, de care clientii au fost placut surprinsi. In plus, oferta de pret este una rezonabila pe care o poti verifica aici.

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

PRO

  • rezolutie 4K Ultra HD
  • sunet puternic
  • diagonala generoasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *