24 aprilie 2024

Samsung 55MU6502

Televizorul LED Curbat Samsung 55MU6502 este genul de Smart TV potrivit pentru living-uri moderne si spatioase, dar si pentru persoane destul de pretentioase. Este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie, capabile sa asigure o experienta net superioara. Te invitam sa urmaresti acest review si sa afli mai multe detalii despre produsul in cauza!

Design

Din punct de vedere estetic, nici nu avea cum sa dea gres Samsung.  Este un televizor absolut incantator, foarte elegant, ce se va adapta oricarui stil de living. Ecranul este prevazut cu o rama extrem de subtire de culoare argintie, iar in partea de jos, se afla standul ce ii asigura un bun echilibru. Sigur ca televizorul poate fi montat si in perete fiind compatibil cu suportul VESA.

Fara stand masoara 1232.0 x 714.5 x 97.4 mm  (W x H x D ), iar cu stand 1232.0 x 784.4 x 334.3 mm (W x H x D ). Cantareste 18.8 kg.

Specificatii Samsung 55MU6502

Samsung 55MU6502 este un Smart TV foarte interesant, lansat in 2016 ce poate fi folosit si pe post de monitor. Inregistreaza un cosnum de 170 W.

Imagine si Video

Acesta este prevazut cu o diagonala generoasa de 138 cm, cu rezolutie 4K Ultra HD, de maxim 3840 x 2160 pixeli. Prezinta o serie de caracteristici superioare de imagine, care vor imbunatati vizibil calitatea acestora. Imaginile sunt extrem de clare si frumos colorate, destul de apropiate de nuantele naturale.

Sunet

In ceea ce priveste partea audio, nici aici nu se lasa mai prejos. Dispune de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna obtin o putere de 20 W. Astfel, discutam despre un sunet destul de puternic si captivant, fara distorsiuni la volum ridicat.

Conexiune si transmisie

Cat despre partea de Smart, pot spune ca experienta este una chiar placuta. Aplicatiile ruleaza foarte rapid, la fel si continutul accesat din browser, iar interfata este foarte intuitiva, astfel ca nu iti va fi greu sa gasesti destul de repede ceea ce cauti.

In plus, exista si o serie de conectori pe care vreau sa ii amintim:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare video composite
  • trei porturi HDMI
  • doua intrari USB

Este prezent, desigur, si player-ul multimedia integrat ce face posibila derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Mai mult decat atat, tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor de inalta definitie, fara sa mai fie nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55MU6502?

Clientii au confirmat calitatea acestui televizor care atinge standarde inalte. Asa cum era de asteptat, au declarat ca imaginile sunt extrem de frumoase, clare, sunetul destul de puternic, iar pe internet, ruleaza fara probleme. In consecinta, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

In principiu, sunt de parere ca televizorul LED Smart Samsung 55MU6502 este un model de inalta calitate, ce s-a remarcat prin performantele obtinute. Din punctul meu de vedere, este un televizor ce merita achizitionat si chiar cred ca ar satisface si gusturi ceva mai pretentioase. Pentru a verifica oferta de pret propusa, poti intra aici.

 

9.5

Pret

8.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

PRO

  • diagonala generoasa
  • rezolutie 4K Ultra HD
  • sunet puternic
  • functii Smart

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *