24 aprilie 2024

Samsung UE55MU9009

Televizorul LED Smart Samsung UE55MU9009 garanteaza o experienta generala net superioara, potrivit fiind si pentru cele mai modele si elegante living-uri. Cu o diagonala generoasa, iti creaza senzatia de transpunere in mijlocul actiunii atunci cand vizionezi filmele preferate. Insa, mai multe detalii te asteptam sa descoperi in continuare.

Design

Este prevazut cu un design absolut incantator, extrem de elegant, ecranul fiind incadrat intr-o rama foarte subtire de culoare argintie. In partea jos, se afla un suport la fel de elegant, amplasat central, insa, in acelasi timp, trebuie sa stii ca poti monta foarte usor televizorul si in perete.

Dimensiunile sale fara stand sunt de 1226.0 X 714.4 X 58.2 mm (W x H x D ), iar cu stand 1226.0 x 799.7 x 351.0 mm (W x H x D), cantarind 20.2 kg.

Specificatii Samsung UE55MU9009

Samsung UE55MU9009 este un model deosebit de Smart TV cu ecran curbat, lansat in 2017. Desigur, poate fi folosit si pe post de monitor, doar conectand laptopul sau calculatorul. Inregistreaza un consum de 180 W.

Imagine si Video

Ofera o diagonala generoasa de 138 cm , rezolutie 4K Ultra HD de maxim 3840 x 2160 pixeli. La acest nivel, au fost implementate o serie de caracteristici superioare de imagine, imbunatind vizibil experienta vizuala. In acest sens, pot spune ca imaginile sunt extrem de clare, iar culorile foarte vii. Exista un contrast excelent intre albul pur si negrul intens.

Sunet

Nici la capitolul sunet nu este mai prejos, ci dimpotriva ne surprinde intr-un mod cu totul placut. Acesta este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna obtin o putere de 40 W. In plus, este extrem de captivant si nu apar distorsiuni nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Televizorul dispune de functii Smart, avand la baza sistem de operare Tizen. Ce pot spune este ca ofera o interfata extrem de prietenoasa si intuitiva, iar aplicatiile si browserul ruleaza extrem de rapid, fara laguri.

In ceea ce priveste conectorii din dotare, televizorul beneficiaza de:

  • o iesire audio digitala
  • trei intrari USB
  • patru porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea tuturor formatelor de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmsiilor TV de inalta defintie, fara sa mai fie necesar decodorul extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung UE55MU9009?

Cumparatorii sustin ca este intr-adevar un model deosebit ce ofera o experienta generala senzationala. Acestia au remarcat imaginile extrem de clare si frumos colorare, dar si sunetul extrem de puternic si captivant. In ceea ce priveste partea de Smart, sustin ca ruleaza fara probleme, asa cum s-au si asteptat, iar in ansamblu considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomand cu toata increderea Smart TV-ul Samsung UE55MU9009 ce ofera o experienta generala net superioara si as putea spune ca il consider unul dintre cele mai bune televizoare. Nu am reusit sa ii identific puncte slabe sau ceva ce m-ar deranja, iar clientii confirma, deopotriva, ca este un televizor foarte bun. Aici poti verifica si oferta de pret actuala.

 

9.8

Pret

9.3/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

PRO

  • rezolutie 4K Ultra HD
  • functii Smart
  • sunet foarte puternic
  • design elegant

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *