26 aprilie 2024

Review Whirlpool TDLR 65210

Cauti sa iti inlocuiesti vechea masina de spalat rufe si inca nu te-ai hotarat? Iti facem cunosinta cu un model de masina rezonabil ce ofera o ingrijire atenta a hainelor tale. Este vorba despre Whirlpool TDLR 65210 despre care vom discuta in cadrul acestui review.

Whirlpool TDLR 65210 poate fi caracterizata drept o masina foarte moderna, spatioasa si performanta, prevazuta cu incarcare verticala. Este extrem de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Tehnologia Al 6-lea Simt te va ajuta sa te bucuri de performante ridicate, cu un consum minim de resurse. Dispune de senzori speciali care vor detecta cantitatea de rufe adaugata, adaptand automat resursele necesare. In consecinta, incarcatura masinii este in permanenta monitorizata pentru asigurarea celor mai bune rezultate.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm si chiar daca nu este cea mai mare posibila, poti fi sigur ca nu vei apela prea des la viteze ce depasesc 1000 rpm. De ce? Pentru ca nu toate hainele tolereaza o viteza atat de mare, iar majoritatea ar putea degradate.

Este dotata cu 17 programe de spalare ce se adreseaza atat tipului de material (Bumbac, Lana etc), cat si anumitor nevoi speciale (Delicate, Baby, Sport etc). De asemenea, printre programele sale sunt sunt prezente si programul rapid si cel care imita spalarea manuala fiind ideal si pentru spalarea incaltamintei.

Programarea intarziata permite setarea orei de incepere a spalarii indiferent ca esti sau nu acasa, la momentul respectiv.

Whirlpool TDLR 65210 este o masina destul de silnetioasa, astfel ca la spalare nivelul zgomotului este de 59 dB, iar la centrifugare 76 dB.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Whirlpool TDLR 65210 este o masina de spalat interesanta, ce ofera rezultate optime, fiind destul de bine dotata.

Clientii au remarcat faptul ca este detul de silentioasa, spala eficient hainele, iar indiferent de nevoile pe care le-au avut, a fost imposibil sa nu gaseasca programul potrivit. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, asa ca te invitam aici sa verifici si tu o oferta de pret buna.

 

9.2

Calitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

8.5/10

PRO

  • numar mare de programe
  • foarte economica
  • tehnologia al 6-lea simt
  • silentioasa
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *