12 aprilie 2024

Sony Bravia 49XE7077

Iti facem cunostinta cu un Smart TV foarte simpatic ce ofera o calitatea excepetionala a imaginilor, dar si o experienta generala foarte buna. Este vorba despre televizorul Smart LED Sony Bravia 49XE7077 ce dispune de o serie de functii si tehnologii avansate si totusi se vinde la un pret rezonabil. Te invitam sa vezi despre ce este vorba!

Design

Este un televizor foarte elegant, extrem de subtire, prevazut cu o rama argintie. In partea de jos, central se afla standul ce ii asigura un bun echilibru. Poate fi amplasat si in perete gratie compatibilitatii sale cu standard VESA.

Dimensiunile acestuia sunt fara stand de 110.2 x 64.6 x 70 cm (W x H x D), iar cu stand 110.2 x 69.5 x 25.2 cm (W x H x D), in timp ce greutatea sa este de 12.1 kg.

Specificatii Sony Bravia 49XE7077

Sony Bravia 49XE7077 este un Smart TV ce apartine gamei 2017, pe care il poti folosi si pe post de monitor. Consumul acestuia este de 120 W.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala destul de generoasa de 123.2 cm, rezolutie 4K Ultra HD de maxim 3840 x 2160 pixeli. Imaginile sunt extrem de clare, luminoase, fiind redate chiar si cele mai mici detalii foarte bine.

Tehnologia X-Reality PRO 4K presupune convertirea in mod ascedent a tuturor pixelilor pentru a oferi o claritate cat se poate buna si imagini foarte bine detaliate.

In plus, gratie unghiului mare de vizualizare, imaginile nu isi vor pierde claritatea indiferent de pozitia in care te-ai afla.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna inregistreaza o putere de 20 W. Este suficient de captivant si nu apar distorsiuni nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Televizorul beneficiaza si de functii Smart, iar in acest sens, pot spune ca meniul este cat se poate de simplu, usor de navigat. Raspunde prompt la comenzi, iar experienta este una foarte buna.

In ceea ce priveste conectorii din dotare, amintim despre:

  •  o iesire audio digitala
  • trei intrari USB
  • o intrare video composite
  • un minijack pentru casti
  • trei porturi HDMI

Nu lipsesc, desigur, nici playerul multimeda, slotul CI+ si tunerul digital, ultimele doua fiind eficiente pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara mai fi nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Sony Bravia 49XE7077?

Clientii au decalrat ca este un televizor bun, fiind impresionati de claritatea imaginilor. Acestia sustin ca meniul este intuitiv, raspunde prompt la comenzi si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Sony Bravia 49XE7077 este un Smart TV bun, din punctul meu de vedere, foarte accesibil ca pret, vezi aici oferta actuala. Ofera o experienta generala buna, iar personal nu am ce sa ii reprosez pentru ca se descurca bine,

 

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

PRO

  • rezolutie 4k
  • functii Smart
  • pret avantajos

Contra

  • telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *