24 aprilie 2024

Nei 28NE4000

Cauti un televizor mic si ieftin pentru dormitorul copiilor sau chiar pentru o bucatarie? Iti propunem sa afli mai multe detalii despre televizorul LED Nei 28NE4000. Nu stiu daca pana in prezent mai ai si alte produse al acestui brand sau daca ai auit de el, insa iti sugeram sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre acest model.

Design

Acesta este prevazut cu un desgin destul de placut, ecranul fiind incadrat intr-o rama neagra subtire, iar in partea de jos se afla standul, sub forma celor doua picioruse laterale, ce ii ofera un bun echilibru. Sigur ca il poti monta si in peret fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Specificatii Nei 28NE4000

Nei 28NE4000 este un televizor LED, ce ofera o experienta decenta. Il poti folosi si pe post de monitor conectandu-l la un laptop sau calculator.

Imagine si Video

Diagonala nu este una foarte  mare, prezinta 71 cm, insa este suficienta pentru o bucatarie sau dormitor mic. Experienta vizuala este, in general, decenta, avand rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Nu cred ca te-ai fi asteptat sa atinga performante mari, dar este suficient pentru scopul sau.

Sunet

Sunetul este si el unul decent, nu foarte puternic, dar care isi pastreaza claritatea si atunci cand volumul este mai ridicat.

Conexiune si transmisie

Televizorul dispune de o serie de conectori si anume:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • trei porturi HDMI

Nu lipseste nici player-ul multimedia integrat care permite derularea oricarui format de fisier foto, video sau audio direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, dar fara sa mai fie necesar decodorul extern.

Care este parerea clientilor despre Nei 28NE4000?

Clientii au declarat ca este un televizor acceptabil, dar mai mult decat suficient pentru o bucatarie. In principiu, sunt  de parere ca merita investitia si considera raportul calitat/pret avantajos.

Concluzie

Nei 28NE4000 este un model de televizor ieftin si practic, ce ofera o experienta vizuala decenta. Imaginile sunt destul de clare, sunetul rezonabil si nu au fost identificate probleme majore. Aici poti verifica pretul la care poate fi achizitionat in acest moment.

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.0/10

PRO

  • pret mic

Contra

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *