24 aprilie 2024

Star-Light 28DM4000

Esti in cautarea unui televizor cu diagonala medie pentru un dormitor nu foarte mare, poate chiar in camera copiilor? Daca iti doresti ceva rezonabil, te sfatuim sa afli mai multe detalii si despre televizorul LED Star-Light 28DM4000, pe care il vom analiza in detaliu in cele ce urmeaza.

Design

Televizorul este prevazut cu un design dragut, avand display-ul incadrat de o rama subtire, de culoare neagra. In partea de jos, observam doua picioruse laterale care ofera o stabilitate ridicata televizorului. Desigur, il poti amplasa fara nicio problema si in perete, fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Acesta detine urmatoarele dimensiuni cu stand: 645 x 190 x 435 mm (W x H x D).

Specificatii Star-Light 28DM4000

Star-Light 28DM4000 este un televizor LED ce a fost lansat in 2016 si detine si functia de monitor. Altfel spus, il vei putea conecta la calculator sau laptop si il vei putea utiliza si pe post de monitor. Acesta inregistreaza o putere consumata de 56 W.

Imagine si Video

Televizorul detine o diagonala de 71 cm, motiv pentru care o putem aprecia drept a fi medie. Display-ul este plat, avand o rezoltuei HD de amxim 1366 x 768 pixeli. Timpul de raspuns este unul foarte bun, de 5.8 ms.

De asemenea, detine si un unghi de vizibilitate foarte bun de 178 de grade, astfel ca te vei putea bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Sunetul este surprinzator de puternic raportandu-ne la diagonala aparatului. Astfel, acesta este asigurat de un sistem stereo, format din doua difuzoare ce prezinta o putere de maxim 20 W.

Conexiune si transmisie

Am specificat anterior ca poate fi conectat la calculator sau latop, astfel jucand dublu rol. De asemenea, pe partea de conectori, televizorul sta excelent si avem:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • trei porturi HDMI

Player-ul media integrat care nu lipseste nici de aceasta data, va fi util pentru redarea continnutului preferat audio, video sau foto indiferent de format, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

De asemenea, tunerul digital integrat si Slotul CI+ vor fi necesarea pentru receptionarea transmisiilor TV in format digital sau HD, astfel incat sa nu mai fie nevoie de amplasarea inutila a unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Star-Light 28DM4000?

Desi nu putem spune ca este un produs care exceleaza, este ceea ce au cautat cumparatorii. Functiile sunt de cele de baza, iar imaginile redate si sunetul sunt mai mult decat decente. Prin urmare, acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 28DM4000 este un model de televizor pe care il recomand in special pentru dormitoare nu foarte mari, poate chiar in camera copiilor, ideal atunci cand nu iti doresti ceva foarte performant, dar nici o investitie nejustificat de mare. Ofera o experienta decenta si, prin urmare, clientii sustin ca este cam ceea ce se asteptau. Corespunde cu descrierea realizata si caracteristicile prezentate de producator. Aici poti consulta si cea mai buna oferta de pret.

8.4

Pret

8.7/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.4/10

Design

8.2/10

PRO

  • imagini decente
  • pret foarte avantajos

Contra

  • lipsa functii Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *