24 aprilie 2024

Review Kring, 2 arzatoare, 6KW

Gratarul cu gaz Kring cu 2 arzatoare are o putere 6KW si poate fi folosit pentru a prepara fripturi delicioase sau legume la gratar, cu usurinta si intr-un mod mult mai sanatos decat la tigaie.

Prezinta doua arzatoare, fiecare avand o putere de 3kW.

Suprafata de gatire este de 445x415mm iar inaltimea maxima a preparatelor de gatit poate ajunge pana la 810 mm.

Gratarul este special proiectat astfel incat aerul fierbinte sa circule si sa patrunda preparatele pentru a fi gatite asa cum va doriti.

Gratar cu gaz Kring , 2 arzatoare, 6KW este un aparat mobil echipat cu duze cu diametrul de 0.86mm si functioneaza pe butelie GPL sau pe GN, in acest caz trebuind sa schimbati duzele cu unele de diametru 1.3mm pentru o functionare corespunzatoare si optima din punct de vedere al puterii.

Materialele din care este contruit sunt de buna calitate si se incheaga foarte bine, astfel ca nu se misca pe la incheieturi iar montajul acestora este foarte usor de realizat.

Greutatea gratarului este de 19.42 kg ceea ce ii ofera o stabilitate ridicata oriunde l-ati pozitiona.

Concluzii si pareri

Clientii care detin acest gratar cu gaz afirma ca gustul carnii este mult mai bun decat la gratarele electrice si ca acest lucru reprezinta un lucru pe care ar trebui sa il luati in considerare atunci cand aveti intentia sa achizitionati un gratar.

Acestia apreciaza faptul ca materialele sunt de buna calitate si ca raportul calitate pret este unul foarte bun, fiind un produs foarte usor de utilizat si intretinut.

Pareri pe scurt: Kring, 2 arzatoare, 6KW

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate mare
  • Aprindere electronica
  • Foarte practic si usor de utilizat
  • Usor de intretinut si spalat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *