24 aprilie 2024

Star-Light 50DM5500

Te-ai gandit sa iti redecorezi living-ul, insa nu vrei ca investitia sa ajunga la o suma colosala? Ce-ai spune despre un televizor cu o diagonala generoasa la un pret rezonabil? Cred ca este ceea ce isi doresc cei mai multi utilizator, iar acum visul poate deveni realitate. Discutam pe larg despre televizorul LED Star-Light 50DM5500 care reprezinta o posibilitate de luat in calcul.

Design

In ceea ce priveste design-ul, aceste televizor este elegant si practic, integrandu-se perfect in living sau intr-o incapere ceva mai spatioasa tocmai datorita diagonalei generoase de care dispune. Prezinta un stand care se va sprijini pe comoda sau il poti sa il amplasezi pe perete fiindca este comptatibil cu suportul standard VESA.

In ceea ce priveste dimensiunile televizorului, acesta detine 1132 x 695 x 240 mm (W x D x H); dimensiune calculata cu stand.

Televizorul vine insotit de telecomanda, manual de utilizare si cablu de alimentare.

Specificatii

Star-Light 50DM5500 este un televizor LED care face parte din gama 2016, dar care insa nu detine functii Smart. In ciuda acestui aspect, discutam despre un televizor care isi face treaba bine. Detine functie monitor, ceea ce inseamna ca il vei putea conecta la calculator sau laptop.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut  cu o diagonala de 127 cm, avand un display plat. De asemenea, detine rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, dar si un aspect al imaginii de 16:9, luminozitate de 280 cd/mp, contrast nativ 5000:1 si un timp de rapuns foarte bun de 8.5 ms.

Unghiul de vizibilitate este si el excelent, de 178 de grade, ceea ce iti garanteaza o vizualizare a imaginilor cat mai clara din aproape orice pozitie.

De asemenea, la nivelul imaginii, regasim si caracterstici superioare, care au scopul de a imbunatati experienta vizuala, precum:

 • De-Interlace
 • Picture enhancements

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem stereo, care are o iesire a sunetului de maxim 20 W. Astfel, sunetul va fi clar si va avea o putere cel putin decenta.

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu tuner digital DVB-T/C si un Slot CI+ care vor contribui la receptionarea transmisiilor TV, astfel incat nu va mai fi necesar decodorul care nu ar face altceva decat sa ocupe spatiu suplimentar si inutil in casa.

Ca si conectori, televizorul este prevazut cu:

 • o intrare PC
 • o intrare USB
 • o intrare component
 • o intrare Scart
 • un minijack casti
 • trei porturi HDMI

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat in general multumiti, fiind un televizor ce are capacitatea de a reda imagini frumos colorate, fiind usor de montat chiar si pe perete, USB-ul recunoaste orice tip de fisier si intra rapid in meniu. Sunt foarte incantati in general de modul de functionare, asa ca apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Televizor LED Star-Light 50DM5500, 127 cm, Full HD este un televizor care isi face treaba excelent, astfel experienta vizuala este una buna, iar clientii sunt in general foarte multumiti. Bucurandu-se de o foarte mare apreciere in randul utilizatorilor, nu face altceva decat sa ne castige increderea, prin urmare il recomandam. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

 

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

PRO

 • imagini frumos colorate
 • ruleaza rapid meniul
 • timp de raspuns bun

Contra

 • nu are functii Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *