24 aprilie 2024

Panasonic TX-32DS500E

Dormitorului tau ii lipseste un televizor de care sa te bucuri de fiecare data cand vrei sa te relaxezi in pat? Te surprindem si de aceasta data cu un model de Smart TV Panasonic TX-32DS500E, care vine la pachet cu un pret accesibil si functii interesante. Sa vedem pe larg, despre ce este vorba!

Design

Din perspectiva design-ului, putem vorbi despre un televizor modern si elegant, care iti va infrumuseta camera. O recomandam pentru incaperi nu foarte mari pentru ca diagonala este medie, sa zicem. Ecranul este incadrat de o rama subtire, de culoare neagra. Il poti aseza pe o comoda sau poti sa il montezi pe pereta, fiind compatibil cu suportul standard VESA 200 x 200, pe care va trebui sa il comanzi separat in acest caz.

Ca si dimensiuni, televizorul detine fara stand 734 x 437 x 69 mm ( W x D x H), iar cu stand, 734 x 474 x 148 mm ( W x D x H) si o greutate de 6.5 kg.

Specificatii

Panasonic TX-32DS500E este un smart TV ce face parte din gama 2016, avand totodata functia de monitor. Altfel spus, vei putea conecta televizorul fara nicio problema la laptop sau calculator.

Puterea consuma de acest model de televizor este de 32 W.

Totodata, vine insotit de un manual de utilizare, tecomanda si cablul de alimentare.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonala de 80 cm, un display plat cu o rezolutie High Definition de maxim 1366x 768 pixeli. De asemenea, aspectul imaginii este de 16:9, desigur, fiind prezente si caracteristici superioare la nivelul imaginii, astfel incat sa te bucuri de imagini cat mai clare si apropiate de realitate:

 • High Contrast
 • Mod Imagine: Dynamic, Normal, Conema, True Cinema, Custom

Deopotriva, televizorul se bucura de un unghi de vizilitate foarte bun, pentru a te bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem Surround, format din doua difuzoare cu o putere de cate 10 W fiecare. Calitatea audio este buna, sunetul este suficient de ptenric si nu este distorsionat nici macar atunci cand volumul se apropie de maxim.

Exista posibilitatea de a conecta televizorul la un sistem audio extern pentru a te bucura de un sunet cat mai puternic.

Conexiune si transmisie

Vei putea naviga foarte facil chiar de pe televizor. Personal, as recomanda conectarea unei tastaturi si mouse pentru ca navigarea sa fie cat mai placuta. Televizorul dispune de o serie de conectori, precum:

 • o iesire audio digitala
 • o iesire audio RCA
 • o intrare USB
 • o intrare Scart
 • un minijack casti
 • doua porturi HDMi

De asemenea, televizorul dispune de tuner digital (DVB-T, DVB-C, DVB-T2), de slot CI+ si de player multimedia integrat. Primele doua sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV, fara a mai fi necesara montarea unui decodor extern.

Care este parerea clientilor?

Clientii considera acest televizor a fi unul destul de bun, imaginea redata fiind foarte buna, sunetul deopotriva, iar in general, nu a creat probleme de functionalitate. Il recomanda si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Smart Panasonic TX-32DS500E, 80 cm, HD este o optiune pe care ai putea sa o iei in calcul, fiind un televizor care isi face treaba foarte bine. Vorbim despre o calitate buna a imaginii si a sunetului si de modul de functionare in ansamblul sau. Navigarea pe internet este decenta, iar recomandat ar fi conectarea unei tastaturi sau mouse. Aici poti vedea si o oferta de pret buna.

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.7/10

PRO

 • imagini frumos colorate
 • pret foarte avantajos
 • usor de utilizat

Contra

 • pe partea de Smart ruleaza mai greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *