12 aprilie 2024

Review MAKITA PLM4628N

Masina de tuns gazon si iarba MAKITA PLM4628 reprezinta una dintre cele mai puternice si performante masini din gama sa, avand o constructie puternica si rezistenta, specifica Makita.

Vine echipata cu un motor puternic Briggs&Stratton pe benzina in 4 timp, care are o capacitate cilindrica de 140 cm³ si dezvolta o putere de 2000W(2.7CP).

Este o masina de tuns iarba ideala pentru suprafete cuprinse intre 350 si 1000 m² ce va garanteaza faptul ca veti termina simplu si rapid o operatiune destul de dificila si anume, tunderea gazonului.

Prezinta un maner ergonomic in forma de „D” ce va permite ajustarea inaltimii in 3 pozitii, in functie de persoana care utilizeaza masina de tuns iarba.

Cosul de iarba are un volum de 60 de litri iar fereastra de vizualizare va permite sa vedeti gradul de umplere al acestuia. Acesta este fabricat dintr-un material textil rezistent.

Lama are o latime de 46cm si este fabricata dintr-un inox de calitate superioara, pentru durabilitate sporita in timp.

Latimea de taiere este de 46cm, inaltimea minima de taiere de 30mm iar cea maxima de 75mm.

Greutatea masinii de tuns iarba este de doar 32 kg iar datorita constructiei, poate fi usor de manevrat si utilizat de oricine.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Clientii care o folosesc apreciaza calitatea constructiei si afirma ca sunt foarte multumiti de modul in care functioneaza, fiind foarte usor de manevrat. Constructia masinii este una robusta si prin urmare acestia o recomandata, daca doriti sa o folositi pe termen indelungat, fara sa aveti probleme!

MASINA DE TUNS GAZON SI IARBA MAKITA PLM4628N, MOTOR B&S, 4 TIMPI BENZINA, LATIME DE LUCRU 46 CM

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 2000W
  • Maner ajustabil
  • Cos colector 60l
  • Reglaj in inaltime pe 7 trepte

Contra

  • Nu exista

1 thought on “Masina de tuns gazon si iarba MAKITA PLM4628N, motor B&S, 4 timpi benzina, latime de lucru 46 cm

  1. am cumparat masina acum 2 ani . A iesit din garantie si nu mai porneste. Nu mai da scanteie la bujie. Astept comentarii , poate se pricepe cineva sa ma ajute. Va multumesc|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *