24 aprilie 2024

Review Star-Light ACTY-718G

Aspiratorul fara sac Star-Light ACTY-718G este unul dintre cele mai noi produse din gama brandului Star-Light, fiind potrivit pentru un apartament sau o casa. Desi este o varianta de buget, acest aspirator se va comporta extrem de bine pe toate suprafetele, gratie modului in care a fost conceput si fabricat.

Prezinta o putere de 700W si o putere de aspirare de 180W, suficient de puternica pentru a aspira eficient pe orice tip de suprafata, fie ca vorbim de parchet, gresie sau covoare.

Capacitatea de colectare a recipientului de praf este de 1.8l, astfel ca nu va mai fi necesar golirea frecventa a acestuia. Acesta se detaseaza foarte simplu si se arunca murdaria in cosul gunoi, dupa care poti sa il atasezi la loc la aspirator.

Star-Light ACTY-718G este incadrat in clasa A in ceea ce priveste performanta curatarii suprafetelor dure precum gresia sau parchetul si tot in clasa A daca este sa vorbim de eficienta energetica.

Are in dotare un filtru HEPA ce va asigura captarea celor mai mici particule de praf in interiorul aspiratorului, lasand in urma un aer mai curat si sanatos.

Din punct de vedere al zgomotului emis, acum nu trebuie sa va mai faceti griji privind ora la care aspirati, acest fiind extrem de redus, de doar 77 dB.

Accesoriile din dotare sunt exact ce va trebuie pentru a face curat in toata casa asa cum va doriti, acestea fiind peria standard si un accesoriu pentru spatii inguste care va permite sa aspirati chiar si in zonele mai greu accesibile, pe dupa mobila, pe la colturi etc.

Lungimea cablului de alimentare la reteaua electrica este de 5 m iar raza de operare poate ajunge si la 7 m. Foarte important de stiut este ca acest aspirator este prevazut si cu derulator automat de cablu.

Concluzii si Pareri

Clientii care l-ai cumparat spun despre acest model Star-Light ACTY-718G ca isi face treaba intr-un mod care i-a surprins placut, fiind foarte usor de manevrat prin casa datorita dimensiunilor reduse. Curata murdaria foarte bine si mai sunt incantati de raportul calitate-pret, care zic ei, este unul foarte bun!

Pareri pe scurt: Star-Light ACTY-718G

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Filtru Hepa
  • Variator de putere
  • Nivel de zgomot foarte mic
  • Capacitate mare a recipientului de praf

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *