12 aprilie 2024

Review  Star-Light ACVS-720G

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720G reprezinta una dintre cele mai accesibile optiuni din punct de vedere al bugetului, mereu disponibil pentru a curatat tot tipul de suprafete precum un aspirator de brand.

Prezinta o putere de 700W si o putere de aspirare de 170W, ajutandu-te sa cureti orice tip de suprafata pana la ultima scama, lasand in urma totul perfect curat. Face parte din clasa A de eficienta de curatare a suprafetelor dure, ceea ce face posibila o curatare eficienta si cu usurinta a gresiei sau parchetului.

Are in dotare un filtru HEPA performant ce va capta si retine in interior impuritatile microscopice cum sunt acarienii sau mucegaiul si ne protejeaza astfel sanatatea, precum si motorul aspiratorului.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui model i l reprezinta tehnologia de aspirare fara sac, ce va ajuta sa il curatati mai usor dupa aspirare, din cateva miscari. Totodata nu va mai fi nevoie sa cautati saci de unica folosinta prin magazin si puteti sa vedeti cu usurinta atunci cand recipientul de colectare este plin.

Suprafata de aspirare pe care va puteti misca poate avea raza de pana la 6.5 metri, fiind suficient de mare pentru un apartament normal. Lungimea cablului de alimentare este de 5 metri iar greutatea aspiratorului este de 5.8 kg, ceea ce il face usor de transportat, manevrat si depozitat.

Din punct de vedere al zgomotului emis, acum puteti sta linistiti deoarece Star-Light ACVS-720G este silentios si are un nivel de zgomot ce nu depaseste 77dB si puteti sa faceti curat chiar si noaptea, fara a va deranja vecinii.

Concluzii si Pareri

Clientii care l-au achizitionat au pareri foarte bune despre acest model de aspirator, afirmand ca este mic si eficient, cu o putere mare de aspirare si se curata foarte usor. Acestia sunt uimiti de faptul ca la un pret asa de mic au putut cumpara un produs de calitate, silentios si cu un raport calitate-pret foarte bun.

Pareri pe scurt despre Star-Light ACVS-720G

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere variabila
  • Filtru HEPA
  • Foarte silentios
  • Eficienta energetica clasa A

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *