24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-COM502

Steinhaus PRO-COM502 este un compresor de aer cu ulei ce are o putere de 2200W si o presiune maxima de pana la 8 bari, avand o viteza de rotatie de 2850RPM.

Este dotat cu doua pistoane ce contribuie la umplerea rapida a rezervorului de aer de la 0 la 8 bari in doar 85 de secunde iar de la 6 la 8 bari in numai 20 de secunde.

Debitum de aer aspirat este de 392l/min iar cel de aer refulat are valoarea de 227 l/min, ceea ce face posibila utilizarea acestui aparat intr-o gama variata de aplicatii.

Prezinta un rezervor de aer comprimat de 50 de litri, acesta fiind oricand gata de utilizeaza datorita faptului ca se umple automat cu aer, in functie de presiunea si volumul de aer care se afla in rezervor.

Steinhaus PRO-COM502 este dotat cu supape de siguranta, manometru ce va ajuta sa verificati presiunea din rezervor si conducta de evacuare a condensului, facilitand o intretinere mai usoara.

Transportul acestuia dintr-un loc in altul se face cu usurinta gratie rotilor din dotare si a manerului de transport, ce este pozitionat strategic.

Concluzii si Pareri

Clientii care l-au achizitionat afirma ca nu le-au fost inselate asteptarile si ca nu regreta nicio secunda, fiind un produs robust si fiabil, cu care isi fac treaba excelent. Mai mult decat atat, acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun si se declara multumiti de brandul Steinhaus.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-COM502

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2200W
  • Presiune 8 bari
  • Prevazut cu supape de sigurante

Contra

  • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Compresor aer Steinhaus PRO-COM502, 50l, 2200W, 3CP, 8bar, 392l/min

    1. Teoretic ar trebui să le aducă Depanero.
      În realitate e de unică folosință în ceea ce privește consumabilele și piesele. Caută pe la magazinele de specialitate poate se potrivește filetul. Dacă e doar buretele îmbâcsit se poate spăla sau sufla cu compresorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *