24 aprilie 2024

Star-Light ACVS-720S review

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S reprezinta unul dintre cele mai noi aspiratoare fara sac al celor de la Star-Light, dotat cu tehnologie Multi-cyclonic ce te va ajuta sa cureti perfect suprafete diverse greu accesibile, lasand in urma o suprafata impecabila.

Dispune o putere de 700W si o putere de aspirare de 170W, suficient de mari pentru a face fata oricaror provocari din casa, atunci cand vine vorba de aspirarea de zi cu zi sau curatenia generala.

Fiind un aspirator fara sac, va ofera un mare avantajos atunci cand vine vorba de curatarea dupa aspirare, simplu si rapid, din doar doua miscari! De asemenea, puteti vedea oricand care este cantitatea de praf stransa in recipientul de aspirare precum si atunci cand trebuie sa il curatati.

Prezinta un filtru HEPA foarte eficient si performant, care protejeaza atat sanatatea cat si motorul aspiratorului. Acest tip de filtru retine impuritati microscopice cum ar fi acarieni, mucegai sau alte bacterii.

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S intra in categoria de clasa A de curatare a suprafetelor dure, ceea ce va garanteaza ca va curata eficient si cu usurinta suprafete precum gresia sau parchetul in totalitate.

Daca tot suntem la capitolul de clase de eficienta, acest model se incadreaza astfel:

  • Clasa A la eficienta energetica ceea ce va ofera un consum redus de energie
  • Clasa A la emisii de praf – Filtru HEPA si tehnologie Cyclonic contribuie din plin la rezultatele obtinute
  • Clasa A de performata in curatarea suprafetelor dure cum ar fi gresie sau parchet
  • Clasa C de performanta in curatarea covoarelor

Cablul de alimentare are o lungime de 5m, ceea ce va permite sa aveti o raza de aspirare de 8m, suficient de mare pentru orice tip de incapere.

Esti suficient de silentios astfel incat sa puteti face curat chiar si noaptea, fara a produce zgomot care sa deranjeze vecinii. Nivelul de zgomot nu depaseste 77 dB, ceea ce reprezinta un mare plus pentru acest aspirator.

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720S este foarte usor de manevrat si depozitat datorita dimensiunilor reduse cat si a greutatii de doar 5.8 kg, ce il face foarte usor de transportat prin casa, atunci cand faceti curatenie.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest aspirator fara sac sunt foarte multumiti de achiztia facuta si afirmand ca se comporta ireprosabil, desi pretul este de 3 ori mai mic decat a modelelor similare ale brandurilor cunoscute precum Rowenta, Samsung etc. Raportul calitate-pret este foarte bun, cumparatorii recomandand din plin acest aspirator.

Pareri pe scurt: Star-Light ACVS-720S

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Tehnologie Multi-cylonic
  • Filtru HEPA
  • Recipient de colectare 2L
  • Clasa A de energie si eficienta in curatare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *