24 aprilie 2024

Star-Light ACTS-606B review

Star-Light ACTS-606B reprezinta una dintre cele  mai bune solutii pentru a mentine curatenia zilnica in cele mai inaccesibile zone, lasand in urma o suprafata curata, lipsita de praf si acarieni.

Prezinta o putere nominala de 600W si o putere de aspirare de 170W, fiind unul dintre cele mai performante aspiratoare din gama sa. Este capabil sa capteze si sa retina impuritati microscopice cum ar fi acarieni sau mucegai, oferind un plus de siguranta si protejandu-ne sanatatea, dar si motorul aspiratorului.

Faptul ca este un aspirator fara sac iti asigura o curatare mai usoara si o rezistenta in timp a recipientului, avand totodata posibilitatea de a urmari cat de mult praf va fi colectat in acesta.

Face parte din clasa A de curatare a suprafetelor dure, astfel ca iti permite sa cureti rapid, eficient si cu usurinta orice suprafata dura cum ar fi gresia sau parchetul.

Nivelul de zgomot al aspiratorului este unul redus, de doar 80dB, astfel ca puteti sa il folositi la orice ora din zi sau din noapte, fara a va deranja vecinii.

Lungimea cablului de alimentare ii permite acestuia sa aibe o raza de operare de 6m, suficient de mare pentru a nu fi nevoit de fiecare data sa il conectezi la o alta sursa de alimentare din apropiere.

Dimensiunile sunt reduse in comparatie cu alte produse din aceasta categorie de electrocasnice, astfel ca ai posibilitatea sa il depozitezi in spatii inguste fara a te deranja. Este foarte usor de transportat prin casa, avand o greutate de doar 5.93.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest model de aspirator vertical afirma ca au facut alegerea corecta, raportul calitate-pret fiind unul excelent. Acestia apreciaza faptul ca este un aspirator mic si compact, pe care il utilizeaza cu usurinta si mult drag ori de cate ori au nevoie sa faca curatenia zilnica.

 

Pareri pe scurt: Star-Light ACTS-606B

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Aspirator vertical cyclonic
  • Putere 600W
  • Clasa A de curatare a suprafetelor dure
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *