24 aprilie 2024
Dezumidificator Star-Light DHM-1024W review

Dezumidificator Star-Light DHM-1024W review

Dezumidificator Star-Light DHM-1024W, 10L/24h, 100 m³/ora, Rezervor 2.1L, Timer, Alb

Daca sunteti in cautare de un aparat de buget, simplu, dar care sa isi faca treaba pentru care a fost conceput si sa scoata umiditatea ridicata din camera, atunci acesta este potrivit pentru nevoile voastre.

Calitatea aerului din locuinta noastra este foarte importanta pentru sanatatea, umiditatea crescuta putand avea efecte negative asupra sanatatii noastre.

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1024W prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri pe parcursul unei zile, una potrivita pentru o singura incapere.

Star-Light DHM-1024W prezinta 3 trepte de setare a umiditatii pe care dorim sa o obtinem si anume 40%, 50% si 60%, prima valoarea se poate folosi ca si functie suplimentara de uscare a rufelor, desi aparatul nu este prevazut cu o astfel de functie.

Capacitatea vasului colector de apa este de 2.1 litri si este direct raportat la capitatea acestuia de dezumidificare. Acest vas prezinta protectie la preaplin, adica aparatul de dezumidificare se va opri automat cand vasul este plin si va fi semnalizat acest fapt.

Nivelul de zgomot emis de dezumidificatorul Star-Light DHM-1024W  in timpul functionarii este unul redus si nu depaseste 43 dB, aparatul lucrand in liniste fara sa ne deranjeze chiar si in timpul somnului.

Are in dotare un furtun de scurgere a apei colectate pentru a asigura un drenaj continuu a acesteia la o scurgere catre care este pozitionat, fiind o optiune foarte buna atunci cand dezumidificatorul este pozitionat in baie, balcon si de ce nu, in bucatarie.

Pareri despre Star-Light DHM-1024W

Clientii care au cumparat acest model de dezumidificator sunt de parere ca se merita investitia si ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, apreciind totodata simplitatea acestui produs. Acestia recomanda aparatul si va asigura ca nu veti regreta niciun moment, fiind util inca din prima secunda in care este pornit.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret, precum si functiile utile ale acestui aparat de dezumidificare, putem spune ca Star-Light DHM-1024W este o investitie care ar trebui facuta in fiecare casa, fiind un aparat foarte util si necesar pentru a mentine un aer proaspat si sanatos in orice incapere.

Pareri despre Star-Light DHM-1024W

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate pret foarte bun
  • Mod de functionare continua
  • 3 nivele de umiditate
  • Vas colector 2.1 litri
  • Consum mic de energie

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *