24 aprilie 2024
Dezumidificator Star-Light DHM-2044W Pareri

Dezumidificator Star-Light DHM-2044W Pareri

Dezumidificator Star-Light DHM-2044W+, 20L/24h, 170 m³/ora, Rezervor 3L, Control Digital, Timer, Ionizare, Alb

Suntem in sezonul ploios iar umiditatea in excens sau condensul din camera ne-ar putea afecta serios sanatatea, fiind necesar un aparat care sa scada gradul de umidiatte si sa controleze nivelul acestuia din incapere, prin eliminarea surplusului de vapori de apa din atmosfera.

Star-light DHM-2044W+ este un dezumidificator electric de clasa medie, recomandat pentru incaperi pana la 20 metri patrati, avand o capacitate de dezumidificare de 20 litri/zi si un flux de aer de 170 m³/h.

Prezinta o serie de functii importante, pe care le intalnim doar la modele de brand foarte scumpe si acest lucru poate reprezenta un avantaj si o economie considerabila la bugetul familiei.

Oprirea automata – este o functie care opreste automat aparatul si te avertizeaza ca rezervorul este plin si ca trebuie golit pentru ca dezumidificatorul sa isi reia programul de dezumidificare.

Temporizatorul – te ajuta sa setezi intervalul de functionare de la 1h la 24h, in functie de necesitati si nevoi, inainte de a se opri complet.

Turbo – iti ofera posibilitatea la o singura apasare de buton sa setezi o viteza foarte mare a ventilatorului pentru un plus de putere si inlaturarea maxima a umiditatii din camera.

Drenaj continuu – cu aceasta functie nu va mai faceti griji ca trebuie sa goliti rezervorul de apa atunci cand este plin deoarece puteti conecta aparatul la o scurgere cu ajutorul furtunului optional de scurgere a apei colectate.

Uscare rufe – este o functie foarte utila pentru orice dezumidificator si te va ajuta sa iti usuci rufele intr-un interval foarte scurt, in jur de 4-5 ore, cu aparatul pozitionat langa uscatorul de rufe.

Nivelul de zgomot emis de acest dezumidificator este unul redus de doar 47dB, acesta lucrand in liniste fara a te deranja chiar si in timpul somnului.

Din punct de vedere al dimensiunilor, aparatul este unul compact, avand lungimea de 35 cm, latimea de 24.5 cm si inaltimea de 51 cm, in timp ce greutatea este de 14.6 kg.

Pareri despre Star-Light DHM-2044W+

Clientii care au cumparat acest dezumidificator afirma ca isi face treaba excelent si ca scoate o cantitate mare de umiditate din camera, intr-un timp foarte scurt. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun si il folosesc cu succes si pe functia de uscare rufe, mai ales in acest sezon cu o umiditate ridicata.

Concluzii

Star-light DHM-2044W+ este o solutie viabila pentru a reduce considerabil umiditatea din camera si chiar pentru a usca rufe in sezonul toamna-iarna, are un raport calitate-pret foarte bun, un design reusit si ceea ce este mai important, este realizat din materiale de buna calitate, pentru o durabilitate sportita in timp.

Pareri pe scurt: Star-Light DHM-2044W+

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate colectare 20l/24h
  • Rezervor generos 3 litri
  • Control Digital
  • Timer si functie de ionizare

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *