24 aprilie 2024
Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI review si pareri

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI review si pareri

Star-Light ACT-12WIFI este un aparat de aer conditionat din gama 2019, foarte accesibil ca pret si dotat cu o serie de functii foarte utile, menite sa ne ofere cele mai bune conditii in incaperile in care este folosit, chiar daca afara se inregistreaza temperaturi foarte mari.

Aparatul conditionat are o capacitate de racire de 12000BTU si un debit de aer al unitatii interioare de 550 m³/h, valori ce il recomanda pentru incaperi de pana la 22 m², fie ca este vorba de camerele de acasa sau birou.

Star-Light ACT-12WIFI este dotat cu functie inverter, ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, la reducerea vibratiilor si a zgomotului cu ajutorul controlului superior al vitezei compresorului. Totodata, aparatul face parte din clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, ceea ce inseamna un consum mai mic de energie si facturi mai mici cu aproximativ 20%.

Fiind un aparat de aer conditionat de top, Star-Light ACT-12WIFI are in dotare o serie de functii speciale cum ar fi:

Timer – permite programarea aparatului de aer conditionat pe intervale de timp prestabilite de dvs
Sleep – aparatul functioneaza optim cu un nivel de zgomot redus, asigurand un somn linistit si racoare pe timpul noptii
Auto Restart – pornirea automata a aparatului dupa o pana de curent, in parametrii ultimelor setari cunoscute
Autodiagnosticare – identificarea oricarei probleme aparute la aparatul de aer conditionat si afisarea pe ecran al unui cod de eroare specific, pe care il veti putea recunoaste in manual de utilizare al acestuia
Detectare pierdere agent frigorific – aparatul detecteaza automat daca exista vreo scurgere de agent frigorific si semnaleaza acest aspect pe display
Functie Turbo – aparatul functioneaza la turatie maxima pentru ca temperatura dorita in incapere sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt iar dupa aceea sa fie mentinuta cu un consum minim de resurse energetice
Control Wi-FI – permite controlul prin intermediul telefonului mobil din camera sau de la distanta prin aplicatia mobila. De cele mai multe ori nu gasim telecomanda sau dorim sa fie racoare in casa, cand ne intoarcem de la serviciu sau din deplasare iar aceasta functie o gasesc printre cele mai interesante si utile.

Din punct de vedere al nivelul de zgomot emis putem spune ca vom dormi linisiti cu acest aparat de aer conditionat pornit, inregistrand valoarea minima de 32 db, aproape insesizabil atunci cand functioneaza. Bineinteles ca pe modul turbo va inregistra o valoare mai mare, insa acest mod functioneaza o scurta perioada de timp, dupa care revine la valori reduse de functionare.

Pareri despre Star-Light ACT-12WIFI

Cumparatorii acestui aparat de aer conditionat sunt de marere ca este un model care functioneaza ireprosabil, fiind multumiti in primul rand de raportul calitate-pret excelent dupa parerea lor, dar si de functiile din dotare.

Acestia apreciaza aplicatia mobila prin care il folosesc de la distanta, pornindu-l atunci cand pleaca de la birou pentru a gasi casa racoroasa si primitoare.

Concluzii

Raportul calitate-pret foarte bun, numarul mare de functii cu care este dotat acest aparat Star-Light ACT-12WIFI cat si controlul de la distanta cu ajutorul aplicatiei fac din acest model de aer conditionat unul de top, pe care il recomandam cu toata increderea.

Review scurt: Star-Light ACT-12WIFI

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Functii multiple
 • Wifi control + Aplicatie telefon
 • Clasa energetica A++
 • Design modern

Contra

 • Nu exista pentru moment

5 thoughts on “Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI review

  1. Salutare. Folosesc cu succes o astfel de aplicatie de control si pot spune ca este o optiune de nelipsit pe un aer conditionat de apartament. Cand plec de la munca il pornesc din aplicatie iar acasa gasesc mereu o casa racoroasa!

  1. Salutare. Face fata fara probleme pentru un living cu asa o suprafata. Il poti achizitiona cu incredere.
   Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *