24 aprilie 2024
Congelator Star-Light FV-182A+ review si pareri

Congelator Star-Light FV-182A+ review si pareri

Star-Light FV-182A+ este nou congelator propus pentru anul 2019 pentru piata romaneasca, fiind un model accesibil din punct de vedere al pretului, dar performant in acelasi timp.

Prezinta 6 compartimente de congelare generoase, ideale pentru mentinerea diferitele alimente proaspete, asigurant o performanta de conservare ridicata. Aceste compartimente va ofera posibilitatea organizarii alimentelor datorita felului in care au fost proiectate catre utilitate si functionalitate, astfel incat sa congelati cantitatea cea mai mare posibila.

Vomulul net al congelatorului Star-Light FV-182A+ este de 182 l, ceea ce reprezinta o valoarea foarte buna atunci cand vorbim de un astfel de aparat frigorific de congelare.

Capacitatea de congelare este de 9 kilograme de alimente in decurs de 24 de ore, fiind superior din acest punct de vedere multor modele din aceeasi gama, existente pe piata la acest moment.

Din punct de vedere al eficientei energetice, acest congelatorul Star-Light FV-182A+ sta destul de bine, este incadrat in clasa A+ s are un consum zilnic de energie de 0.65 kW/h, consumul anual fiind de 238 kW/h. Din acest punct de vedere trebuie sa stiti ca aparatul consuma cu pana la 20% mai putina energie electrica fata de modelele inferioare clasei energetice.

Termostatul reglabil din dotare te va ajuta sa reglezi temperatura dorita din interior, acesta fiind de tip mecanic.

Nivelul de zgomot emis este unul foarte mic, de doar 41 dB. Din acest punct de vedere nu este un congelator deranjant si zgomotos, putand fi positionat cu usurinta in orice camera/camara din apartament/casa.

Pareri despre Star-Light FV-182A+

Cumparatorii acestui aparat frigorific de congelare sunt foarte multumiti de achizitia facuta, afirmand ca este un produs foarte bun care functioneaza ireprosabil si care are un aspect general bun.

Acestia mai afirma ca Star-Light FV-182A+ este silentios daca este asezat cum trebuie iar daca il cumperi prin program buy-back, beneficiezi de o reducere considerabila (300 ron aproximativ), facandu-l aproape un chilipir dupa aplicarea discountului.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui congelator performant si de buget, care sa indeplineasca cerintele de eficienta energetica si capacitate de congelatare, atunci noul Star-Light FV-182A+ este modelul ideal pentru tine.

Raportul calitate-pret foarte avantajos pentru client cat si avantajele enumerate mai sus fac acest model recomandat pentru tine!

Review scurt: Star-Light FV-182A+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Capacitate 182A+
  • Termostat reglabil
  • Eficienta energetica A+
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu am descoperit la acest moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *