12 aprilie 2024
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOW pareri si review

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOW pareri si review

Iata ca vara se apropie si cei de la Star-Light ne surprind din nou cu un model de aer conditionat de top,  Star-Light ACM-12FOW , care promite ca va face fata cu siguranta oricarei zile toride de vara si nu numai, fiind util si in situatiile in care dorim sa dezumidificam aerul din casa, sa il incalzim pe timp de iarna sau sa il improspatam pur si simplu.

Star-Light ACM-12FOW are o capacitate de racire de 12000 BTU si o capacitate de incalzire de 13000 BTU, aceste valori fiind suficiente pentru a face fata incaperilor cu o suprafata cuprinsa intre  16 m² si 23 m², fiind ideal din acest punct de vedere pentru amplasarea in apartamente sau la birou.

Debitul de aer asigurat de unitatea interna este de 570 m³/h in timp ce unitatea externa asigura un debit de 1800 m³/h. Filtru de particule din dotare este lavabil si asigura calitatea aerului pe care il introduce in camera, oprind particulele nedorite din acesta.

Star-Light ACM-12FOW dispune de o serie de functii speciale care sunt necesare in zilele noastre, cum ar fi:

 • Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Incalzire, Dezumidificare
 • Timer – faciliteaza setarea aparatului de aer conditionat la ore prestabilite
 • Follow me – telecomanda are rol de termostat in acest mod, transmitand constant feedback catre unitatea centrala
 • Auto Restart – pornirea aparatului la ultimele setari in mod automat dupa ce a avut loc o pana de curent
 • Autodiagnosticare – va ajuta la identificarea problemelor aparute la nivel functional prin afisarea pe display a unui cod specific
 • Detectare pierdere agent frigorific
 • Sleep-Night Mode – ofera cele mai bune conditii pentru a avea un somn linistit, prevenind variatiile bruste de temperatura.

Functiile de climatizare existente pe acest model sunt foarte importante, facand din acest aparat de aer conditionat un ajutor pe tot parcursul anului. Functia de racire poate fi utilizata in timpul zilelor calduroase, ventilatia poate fi folosita pentru a schimba aerului din camera, functia de incalzire este utilizabila pe timpul iernii, in lipsa caldurii sau cand aveti nevoie de incalzire suplimentara in timp ce functia dezumidificare poate inlocui cu succes un dezumidificator clasic, facand fata cu brio oricarei incaperi.

Nivelul de zgomot emis este unul foarte redus, ce nu depaseste 23 db pe prima treaba de ventilatie si poate ajunge pana la 41 db, in treapta cea mai mare, fiind un model de top daca este sa ne comparam cu alte modele brand, pe care le „bate” la acest aspect.

Kit-ul de instalare este inclus in pachet astfel ca nu va mai trebui sa platiti suplimentar la instalatori pentru cablurile necesare, ci doar manopera.

Pareri despre Star-Light ACM-12FOW

Cumparatorii noului aer conditionat Star-Light ACM-12FOW sunt foarte multumiti de achizitia facuta, apreciind in primul rand nivelul de zgomot care este aproape inexistent, ceea ce reprezinta in zilele noastre un mare plus. Astfel, acestia il folosesc cu succes si pe timpul noptii, pe prima treapta de ventilatie, asigurandu-le un somn linistit intr-o atmosfera racoroasa.

Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul excelent, avantajos pentru client cat si functiile numeroase din dotarea aparatului, mai sus amintite, precum timer, auto restart, autodiagnosticare, detectare pierdere agent frigorific, sleep/night mode.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte avantajos pentru client, numarul mare de functii incluse, cat si parerile foarte bune ale cumparatorilor care recomanda acest produs, putem spune ca Star-Light ACM-12FOW este un model care merita luat in seama si care va face fata cu brio provocarilor din timpul zilelor toride de vara care se anunta in acest an.

Review pe scurt: Star-Light ACM-12FOW

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

PRO

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Capacitate 12000 BTU
 • Recomandat incaperi la 23m²
 • Eficienta energetica A++
 • Nivel de zgomot redus

Contra

 • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *