24 aprilie 2024

Ventilator cu pulverizare apa Star-Light MFS-1690BL este un aparat cu pulverizare apa de ultima generatie, destinat pentru a fi folosit in interiorul incaperilor, fie ca vorbim de casa sau la birou. Acesta pulverizeaza picaturi foarte fine de apa fara a afecta mobila, covoarele sau alte lucruri din interiorul casei tale.

Prezinta o putere de 90W dispusa in 3 trepte de viteze care va vor ajuta in functie de nivelul caldurii din incapere, creand un mediu racoros si un climat placut.

Are in dotare o serie de functii importante care vor fi utile ori de cate ori folositi acest ventilator cu pulverizare apa, printre care amintim umidificare, purificare aer, oscilatie si ca o noutate, functia Anti tantari, ce va tine la distanta aceste vietati insuportabile.

Telecomanda din dotare este un alt plus al acestui model de ventilator cu pulverizare, oferind comoditate si usurinta in utilizarea aparatului chiar de pe canapea sau din pat, setand functiile principale ale acestuia de la distanta.

In partea centrala a ventilatorului Star-Light MFS-1690BL gasim un display led cu design futuristic si culori placute, de unde poti de asemenea sa setezi parametrii de functionare al aparatului pentru a crea racoarea dorita in functie de temperatura incaperii la un moment dat.

Te poti bucura de racoarea oferita de Star-Light MFS-1690BL chiar si pe timpul noptii, ventilatorul avand un nivel de zgomot scazut ce nu iti va crea niciun disconfort in timpul somnului. Temporizatorul din dotare ofera o durata maxima de functionare de pana la 7.5 ore.

Diametrul elicei este de 40cm iar capacitatea lichidului de racire de 3l, aceasta din urma fiind suficienta pentru o autonomie de pana la 7 ore de functionare continua.

Opiniile clientilor despre Star-Light MFS-1690BL

Clientii care au achizitionat noul Star-Light MFS-1690BL sunt de parere ca au facut o alegere buna si ca pot trece vara si cu un astfel de aparat, fara a cheltui sume considerabile pe un aparat de aer conditionat. Raportul calitate-pret este unul foarte bun iar calitatea materialelor si a finisajelor i-a surprins placut, cat si functiile multiple din dotare, pe care le folosesc cu succes.

Review pe scurt: Star-Light MFS-1690BL

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Functii purificare aer si antitantari
  • Timer 7.5 h
  • Rezervor apa 4l
  • Telecomanda inclusa

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *