12 aprilie 2024

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN2200 este perfect pentru situatiile in care exista caderi de tensiune sau alimentare insuficienta cu curent electric, fie ca este vorba de casa, gradina sau in zilele in care plecati in excursie. Acest aparat poate fi utilizat aproape in orice situatie si loc, in exteriorul cladirilor si a incaperilor pentru a obtine curent electric ori de cate ori este necesar.

Steinhaus PRO-GEN2200 va pune la dispozitie o alimentare maxima de 2200W si continua de 2000W, 230V la o frecventa de 50Hz, aceste valori fiind suficiente pentru aplicatii diverse ce necesita energie electrica. Pornirea se face cu ajutorul unul sistem pe baza de demaror cu sfoara.

Steinhaus PRO-GEN2200 este actionat de un motor in 4 timpi de inalta calitate, cu o capacitate cilindrica de 212 cm³ si o putere de 7CP, punand la dispozitie 2 prize si 2 borne pentru energie electrica necesara.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 15l iar autonomia oferita de acesta de 10h, astfel ca poate fi folosit cu succes pe o perioada mare de timp.

Din punct de vedere al nivelului de protectie, amintim faptul ca prezinta protectie la suprasarcina, la lipsa presiunii de ulei cat si protectie impotriva umezelii.

Structura generatorului Steinhaus PRO-GEN2200 este realizata pe un cadru metalic solid si de buna calitate iar greutatea generatorului este de 37kg, acesta fiind destinat pentru uz stationar.

Nivelul de zgomot emis nu depaseste 94 dB, din acest punct de vedere fiind destul de silentios daca tinem cont ca vorbim despre un generator de curent electric pe benzina cu motor in 4 timpi.

Pareri despre Steinhaus PRO-GEN2200

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Stabilizator de tensiune
  • Autonomie 10 ore
  • Capacitate rezervor 15l
  • 2 prize si 2 borne

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *