12 aprilie 2024
Cuptor electric cu abur Star-Light Pro CAB-4021BL review

Cuptor electric cu abur Star-Light Pro CAB-4021BL review

Star-Light Pro CAB-4021BL este un cuptor electric cu abur independent, care face parte din gama noua si de lux a brandului deja bine cunoscut si care va permite sa preparati alimentele in mai multe moduri. Este ideal pentru persoanale care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, fiind usor de folosit si foarte practic datorita programelor speciale predefinite.

Dispune de o putere de 2100 W si o capacitate de 40 de litri ceea ce va permite sa gatiti cam orice tip de reteta exista. Setarile de incalzire si temperatura pot fi reglate in functie de reteta pe care doriti sa o preparati.

In partea de sus se gaseste panoul de control digital, dotat cu butoane de tip touch si display led, care contine si meniul de setari al acestui electrocasnic.

Star-Light Pro CAB-4021BL prezinta un set de programe predefinite ce te vor ajuta sa pregatesti simplu si rapid, printr-o singura apasare de buton, bunatati delicioase pentru tine si cei dragi. Dintre aceste programe amintim urmatoarele: Air Fryer, Gatire cu aburi, Prajire, Coacere, Uscare fructe si prajire nuci etc.

Do it yourself este o optiune incluse ce iti ofera posibilitatea sa alegi metoda si timpul de coacere, pentru ca la sfarsit sa obtii cele mai bune rezultate in ceea ce priveste mancarurile gatite.

Un avantaj major oferit de acest cuptor electric Star-Light Pro CAB-4021BL il reprezinta prezenta rotisorului, incorporata, ce va ajuta sa rumeniti usor si la perfectiune orice tip de carne, fie ca vorbim de pui, porc, vita, rata, curcan sau miel.

Din punct de vedere al design-ului putem spune ca este un electrocasnic modern, contrastul dintre negrul carcasei si argintiul manerului fiind usor de remarcat de oricine.

Star-Light Pro CAB-4021BL vine insotit la pachet cu urmatoarele accesorii:

  • Grila gratar
  • Maner element rotiserie
  • Tava Pizza

Pareri despre Star-Light Pro CAB-4021BL

Clientii care au optat pentru acest cuptor electric cu abur Star-Light Pro CAB-4021BL sunt incantati de modul de functionare cat si de raportul calitate-pret, pe care il considera foarte bun. Acestia ii apreciaza design-ul modern cat si numeroasele retete pe care le pot prepara cu ajutorul acestui electrocasnic, pe care il recomanda cu toata caldura.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret al cuptorului cat si numarul mare de programe predefinite, la care adaugam un stil de viata sanatos si o mancare delicioasa preparata la abur, putem spune ca, Star-Light Pro CAB-4021BL va reprezenta o achizitie reusita, pe care v-o recomandam cu toata increderea.

Review scurt: Star-Light Pro CAB-4021BL

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2100W
  • 21 de programe predefinite
  • Rotisor inclus
  • Aspect modern

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *