24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-HTR600 este un trimmer electric pentru tuns gardul viu, fiind potrivit pentru gradinile de dimensiuni mici si medii. Acest model este util in actiuni de curatare, taiere, modelare si subtiere a arbustilor/gardului viu, avand capacitatea de a taia crengi de pana la 20 mm grosime.

Steinhaus PRO-HTR600 prezinta o putere de 600W si o turatie de mers in gol de 1700 RPM, distanta intre dinti fiind de 20 mm.

Lungimea lamei de taiere dubla este de 510 mm in timp ce lungimea efectiva de taiere este putin mai mica, avand valoarea de 448 mm.

Trimmer-ul electric Steinhaus PRO-HTR600 are in dotare un maner ergonomic care face din acest trimmer electric un model foarte usor de utilizat de toata lumea.

Pareri despre Steinhaus, PRO-HTR600

Clientii care au achizitionat trimmerul electric pentru gard viu Steinhaus, PRO-HTR600 afirma ca se misca ireprosabil, ca nu se incalzeste si ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, dupa parerea lor. Acestia sunt incantati de faptul ca au gasit un model de trimmer electric pentru gard viu sub valoarea de 200 de lei, care sa si functioneze la fel de bine ca cele ale brandurilor consacrate.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret excelent cat si modul de functionare ireprosabil, putem spune ca Steinhaus PRO-HTR600 este un model de luat in seama, atunci cand vine vorba de trimmere electrice pentru tuns gardul viu.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-HTR600

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere 600w
  • Lama 51 cm
  • Foarte silentioasa
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *