12 aprilie 2024
Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM20 review

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM20 review

Steinhaus PRO-ELM20 este o masina electrica de tuns gazonul ideala pentru suprafete medii spre mari de curti si gradini, facand fata cu brio la terenuri de peste 1000 m².

Masina de tuns are in dotare un motor electric puternic, de 2000W si o viteza maxima de 3500 RPM, suficient de mari pentru a acoperi suprafete de pana la 1500 m².

Lama de taiere este confectionata din inox de buna calitate si are o latime de taiere de pana la 43 cm. Inaltimea de taiere a gazonului poate fi reglata in 6 trepte, cu valori cuprinse intre 25 mm si 70 mm, astfel ca oricand puteti alege cum sa arate iarba din gradina voastra.

Cosul colector pentru resturile de gazon este confectionat dintr-un material rezistent (polipropilena si panza poliester) si are o capacitate de 45 de litri, fiind destul de incapator din acest punct de vedere. Astfel, nu treuie sa opriti masina pentru a scapa de gazonul proaspat tuns.

Greutatea masinii nu depaseste 15.5 kg, ceea ce inseamna ca va fi usor de manevrat si datorita rotilor din dotare, cu diametrul de 16.5 cm pe fata, respectiv 20 cm pe spate.

Pareri despre Steinhaus PRO-ELM20

Clientii care folosesc aceasta masina electrica de tuns gazonul, Steinhaus PRO-ELM20,  sunt incantati in primul rand de raportul calitate-pret foarte bun, afirmand ca la acest pret va fi un best buy al acestui an. Acestia sustin ca masina se prezinta impecabil atunci cand vine vorba de tunsul gazonului si ca cele 6 trepte de inaltime ii ajuta foarte mult in munca pe care o au de realizat.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret, beneficiile mai sus prezentate cat si cele sustinute de clientii care folosesc aceasta masina de tuns gazonul Steinhaus PRO-ELM20, putem spune ca este o achizitie care se merita, daca aveti suprafete de gazon pe care le doriti impecabile si care sa necesite putin timp de intretinere.

Review scurt: Steinhaus PRO-ELM20

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 2000W
  • Inaltime taiere reglabila in 6 trepte
  • Volum cos colector 45 l
  • Alimentare electrica

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *