24 aprilie 2024
Afla un review util despre Slefuitor cu banda Steinhaus, PRO-BS1010

Afla un review util despre Slefuitor cu banda Steinhaus, PRO-BS1010

Slefuitorul cu banda Steinhaus PRO-BS1010 reprezinta un aparat de slefuit din generatia noua 2019, compact si cu un design modern, ce se remarca printr-o functionalitate ireprosabila si este folosit in mod curent pentru finisarea optima a suprafetelor de lucru cum ar fi lemn, parchet, placi de lemn, placaj, etc.

Totodata acest model este recomandata fi utilizat pentru indepartarea rapida a vopselelor, lacurilor sau a altor straturi protectoare de pe suprafete de lucru uniforme din lemn sau metal, prin folosirea benzilor de slefuit adecvate.

Steinhaus PRO-BS1010 are in dotare un motor destul de puternic de 1010W ce confera o putere superioara pentru slefuire, viteza de inaintare a benzii de slefuire fiind reglabila in 6 trepte intre 120 si 380 de turatii pe minut.

Un avantaj al acestui model il reprezinta sistemul de extractie a prafului, care garanteaza un mod de lucru curat, fara resturi de slefuire, praf etc.

Are in dotare un maner de lucru auxiliar ce poate fi reglabil in functie de utilizatorul care foloseste acest slefuitor cu banda.

In pachetul livrat veti primi aditional un sac de colectare a prafului si o pereche de carbuni, pe care recomand sa o puneti deoparte si sa o folositi in caz de aveti nevoie sa ii schimbati.

Pareri despre Steinhaus PRO-BS1010

Cumparatorii acestui aparat de slefuit sunt de parere ca raportul calitate pret se confirma si ca este foarte bun, fiind un produs foarte bun la casa omului. Acestia sunt de parere ca este un slefuitor puternic iar pentru lucrari de tip hobby prin casa va functiona perfect o perioada indelungata de timp, fara a intampina probleme.

Majoritatea il recomanda si sustin ca au facut alegerea corecta, evitand alte branduri mai scumpe care fac acelasi lucru si au cam aceleasi caracteristici.

Concluzii

Putem spune ca noul Steinhaus PRO-BS1010 este un slefuitor cu banda de care puteti sa tineti cont cu toata increderea, daca sunteti in cautarea unui aparat de slefuit care sa functioneze fara probleme si sa trebuiasca sa alocati un buget foarte mare.

Review scurt: Steinhaus PRO-BS1010

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1010W
  • viteza de inaintare reglabila in 6 trepte
  • Sistem de aspiratie praf
  • Maner auxiliar reglabil
  • Schimbare rapida a benzii de slefuire

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *