12 aprilie 2024
Citeste masina de frezat Steinhaus PRO-RO1250 review si pareri utile

Citeste masina de frezat Steinhaus PRO-RO1250 review si pareri utile

Masina de frezat electrica Steinhaus PRO-RO1250 reprezinta una dintre noutatile in materie de unelte ale celor de la Steinhaus folosite pentru frezarea lemnului si a produselor din lemn in gospodarie si nu numai.

Steinhaus PRO-RO1250 dispune de un sistem de reglare al vitezei in 6 trepte ce va permite adaptarea masinii de frezat la diferite tipuri de materiale si cutite folosite.

Adancimea de lucru este reglabila si poate fi setata rapid cu ajutorul unui opritor de turela cu mai multe setari in timp ce setarile fine sunt posibile cu o functie de reglare a precizie.

Totodata uneltele se schimba rapid si fara efort cu ajutorul blocajului de ax iar clema din dotare permite utilizarea cutitelor cu diametrul axului de 6 sau 8 milimetri.

Steinhaus PRO-RO1250 este dotata cu un sistem de aspirare a prafului ce consta intr-un adaptor ce face posibila mentinerea curateniei la locul de munca, tot praful rezultat regasindu-se la sfarsit intr-un sac.

Pareri despre Steinhaus PRO-RO1250

Cumparatorii acestei masini electrice de frezat Steinhaus PRO-RO1250 sunt de parere ca pretul este unul imbatabil si ca raportul calitate-pret este foarte bun, fapt pentru care o si recomanda. Acestia spun ca materialele din care este fabricata sunt de buna calitate si ca se simte atentia la detalii pe care cei de la Steinhaus o acorda din ce in ce mai mult.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret al acestei masini de frezat Steinhaus PRO-RO1250 cat si parerile foarte bune ale utilizatorilor, nu ne ramane decat sa o recomandam si sa va dorim sa o utilizati cu mare atentie.

Review scurt: Steinhaus PRO-RO1250

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Putere 1250W
  • Viteza reglabila in 6 trepte
  • Adancime reglabila cu reglaj fin
  • Sistem aspirare praf

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *