13 iulie 2024

Steinhaus PRO-ELM14 review

Steinhaus PRO-ELM14 este o masina de tuns gazonul perfecta pentru persoanele care locuiesc la casa si isi doresc sa aiba o vedere perfecta asupra gradinii. Te ajuta sa scapi simplu si rapid de gazonul crescut peste masura, oferindu-ti posibilitatea sa reglezi de la inceput inaltimea pe care o doresti.

Prezinta o putere de 1400W si o viteza de rotatie de 3500 rpm astfel incat sa ofere taieri precise si perfecte, pentru un gazon de invidiat de catre vecini.

Latimea de taiere este de 37cm iar inaltimea de taiere a gazonului poate fi setata de la inceput, avand valorile de  25/38/51/65/75 mm. Volumul sacului coletor este de 40l, suficient de incapator pentru a tunde gazonul intr-o singura repriza.

Greutatea masinii de tuns gazonul este de doar 10,5kg, ceea ce o face foarte usor de manevrat si transportat, mai ales ca are in dotare roti ajutatoare si un suport metalic conceput pentru a o impinge de la spate.

Concluzii si Pareri

Steinhaus PRO-ELM14 se dovedeste a fi o masina electrica de tuns gazonul foarte simplu de utilizat, fiabila si de luat in seama daca va doriti sa faceti o investitie excelenta, in cazul ca locuiti la casa. Va ofera o eficienta ridicata la taierea gazonului cu un efort minim si o investitie foarte mica.

Raportul calitate-pret al acestui produs este unul foarte bun si prin urmare nu ne ramane decat sa il recomandam pentru un gazon frumos!

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-ELM14

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1400W
  • 5 trepte de taiere pe inaltime
  • Sac de colectare 40l

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *