24 aprilie 2024

Steinhaus Start PRO-ED240 review

Steinhaus Start PRO-ED240 este o masina de gaurit si insurubat cu cablu, perfecta pentru lucrari de tip hobby suprafete precum lemn, zidarie sau metal. Poate fi folosita cu succes acasa sau in propriul atelier, avand garantia calitatii lucrarii in orice moment.

Prezinta o putere de 240W si o viteza maxima de 800rpm, dispusa in 17 trepte de ajustare a cuplului – 16 pozitii pentru insurubare si pozitie de blocare completa pentru gaurire.

Steinhaus Start PRO-ED240 vine dotata cu o mandrina de 10mm fara cheie care favorizeaza schimbarea rapida a accesoriilor.

Printre functiile cele mai importante ale acestei masini amintim functia reverse pentru lucrari de desurubare si functia softgrip.

Design-ul are un design compact si simplu, fiind foarte usor de manevrat datorita greutatii reduse. Lungimea cablului de alimentare este de 3m, ceea ce va ofera un confort sporit in utilizare.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat aceasta maisna de gaurit si insurubat cu cablu Steinhaus Start PRO-ED240 afirma ca au facut alegerea corecta si ca este perfecta pentru orice casa sau atelier, fiind usor de utilizat si foarte silentioasa. Mai mult decat atat, acestia apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este unul foarte bun!

Pareri pe scurt: Steinhaus Start PRO-ED240

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Functii Softgript
  • Mandrina 10mm fara cheie
  • Design compact
  • Foarte silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *