12 aprilie 2024
Despre Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP

Despre Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP este un electrocasnic frigorific accesibil pentru toata lumea, fiind eficient in acelasi timp la fel ca orice alt aparat de brand de pe piata. Va asigura strictul necesar in materie de congelare a alimentelor, in ciuda faptului ca nu detine cele mai avansate functii sau tehnologii, scopul principal al producatorului fiind acela de a oferi utilizatorului final un produs bun si eficient, la un raport calitate pret cat mai eficient pentru acesta.

Star-Light CFM-99AP are o capacitate de depozitare neta de pana la 99  litri si o capacitate de congelare de 4.5kg/24h, facand parte astfel din categoria lazilor frigorifice mici insa este suficienta pentru o familie normala. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum de energie relativ redus, pana la 168 kWh/an.

Din punct de vedere al compartimentarii interioare putem spune ca este una foarte simpla, nu exista rafturi sau suporturi in acest caz, care ar ocupa spatiu inutil, putand astfel sa aranjati in interior alimentele suprapuse, intr-un numar cat mai mare.

Principalul avantaj atunc cand vorbim despre un aparat frigorific de tip lada frigorific in comparatiei cu un congelator il reprezinta faptul ca se poate exploata intregul spatiu (capacitate de congelare), insa pe de alta parte, atunci cand doresti sa cauti un aliment anume, va trebui sa umbli prin pachetele depozitare la interior.

Din punct de vedere al design-ului acestei lazi frigorifice Star-Light CFM-99AP putem spune ca aceasta este o carcasa destul de simpla, de culoare alba, prevazuta cu roti pentru transport pentru a facilita mutarea dintr-un loc in altul.

Acesta are la exterior, in partea de jos, un termostat cu care vei putea seta usor temperatura dorita.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot emis, putem spune ca este unul foarte mic si ca acest aparat frigorific nu va fi deranjand in timpul functionarii, avand o valoare ce nu depaseste 41 dB.

Lada frigorifica este una compacta cu dimensiuni reduse de 56.5cm latime, 83 cm inaltime si 52.3 cm adancime iar greutatea este de doar 24 kg.

Pareri despre Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP

Clientii care folosesc o astfel de lada frigorifica afirma ca desi pare un aparat frigorific destul de mic, ea este suficient de spatioasa si incapatoare pentru nevoile lor si ca nu au nevoie de ceva mai mare. Acestia au mai declarat faptul ca modul de functionare este ireprosabil si ca apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii

Ca si concluzie finala putem spune ca Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica ieftina dar eficienta si incapatoare, ce este capabila sa asigure conditiile optime de functionare pentru ca alimentele sa se pastreze congelate pentru o perioada de timp indelungata.

Un mare avantaj al acestui model de lada frigorifica il reprezinta faptul ca este una compacta si ca poate fi amplasata chiar si in spatii mai restranse, fiind un model incapator totodata.

Review pe scurt: Star-Light CFM-99AP

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Spatiu suficient de depozitare alimente
  • Consum redus de energie
  • Dimensiuni reduse
  • Foarte silentioasa

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *