24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-GG2800 este un generator de curent electric ideal pentru situatiile neplacute in care exista caderi de tensiune sau alimentare insuficienta cu curent electric, atat acasa cat si in gradina, pe santier sau de ce nu in excursie. Acest tip de echipament generator de energie electrica poate fi folosit aproape in orice situatie si in orice loc, curentul electric fiind la indemana ori de cate ori va este necesar.

Acesta poate genera alimentare continua cu energie electrica pentru o diversitate de aplicatii, avand un rezervor generos de 15 litri ce este suficient pentru a asigura o functionare continua de cel putin 12 ore.

Motorul din dotare este unul in 4 timpi monofazat, cu o capacitate cilindrica de 208 cm³ si o putere de 7 CP, de o calitate superioara si alimentat cu benzina. Din punct de vedere al sigurantei in utilizare, acesta este prevazut cu un intrerupator de suprasarcina si cu protectie lipsa presiune ulei.

Generator curent electric Steinhaus PRO-GG2800 este prevazut cu un indicator de nivel al combustibilului pentru a putea sti in orice moment care este situatia din rezervorul de benzina, cu doua prize de 230 pentru curent alternativ 11.3A si borne de 12 V pentru curent continuu 8.3A.

Se recomanda ca acest tip de motor sa fie pus in functiune cu ulei de motor de tip 10W40.

Pareri de la clienti

Clientii care utilizeaza acest model de generator de curent electric Steinhaus PRO-GG2800 afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, materialele din care este fabricat sunt de buna calitate iar modul de functionare il considera ireprosabil. Acestia recomanda produsul si spun ca nu veti regreta, avand posibilitatea sa il folositi la capacitate maxima de fiecare data.

Recenzie pe scurt: Steinhaus PRO-GG2800

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Fiabilitate dovedita
  • Indicator nivel combustibil
  • Consum mic
  • Stabilizator tensiune

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *