24 aprilie 2024
Motocultor- motosapa EPTO T700 pareri

Motocultor- motosapa EPTO T700 pareri

Motosapa EPTO T700 este perfecta pentru lucrarile agricole de tip hobby din gradina sau de pe camp, atat cele de toamna cat si cele de primavara sau vara, fiind dotata cu un motor puternic cu o capacitate de 208 cm³ ce poate dezvolta pana la 7 CP.

Prezinta o cutie de viteze cu doua trepte lucru inainte si marsarier iar viteza maxima de turatie este de 3600RPM.

Manerul ergonomic este ajustabil pe 2 axe de lucru, atat stanga-dreapta cat si pe inaltime, oferind usurinta in utilizare oricarui tip de utilizator.

Alimentarea motorului este pe benzina, capacitatea rezervorului de benzina fiind de 2.4 l, in timp ce a rezervorului de ulei este de 600 ml. Pentru cutia de viteze este necesara o cantitate de ulei de 800 ml de tip 4T.

Latimea de lucru poate varia intre 60-110 cm datorita celor trei freze cu latimi de 60, 80 si 110 cm in timp ce adancimea maxima de lucru poate varia intre 15-25cm.

Greutatea motocultorului nu depaseste 75 kg insa este usor de manevrat datorita celor 3 roti, dintre care doua cu anvelope cu profil agricol 4.00-8″.

Pareri de la clienti

Clientii care folosesc aceasta motosapa EPTO T700 se declara foarte multumiti de achizitia facuta si lauda motorul puternic, care o fac sa fie foarte usor de folosit. Acestia declara ca termina lucrarile foarte repede si ca nu depun efort aproape deloc.

Concluzii finale

Avand in vedere raportul calitate-pret, motorul puternic din dotare, cat si alte avantaje enumerate mai sus, putem spune ca este o motosapa care se merita cumparata daca aveti o gradina mare sau o suprafata de teren care necesita lucrari obositoare.

Recenzie pe scurt: Motocultor EPTO T700

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Motor puternic 7 CP
  • Maner ergonomic ajustabil pe inaltime si latime
  • Latime de lucru 60cm, adancime 25cm
  • Consum redus de combustibil

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *