24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-GLM40 este o masina de tuns gazonul potrivita pentru cei pretentiosi, care isi doresc o curte perfecta din punct de vedere al design-ului, fiind gandita pentru suprafete de lucru cuprinse intre 350 si 1000m².

Steinhaus PRO-GLM40 prezinta un motor puternic pe benzina cu o putere de 2.2 CP (capacitate cilindrica 99cc) ce ofera autonomie de miscare si o putere extra fata de motoarele electrice.

Latimea maxima de taiere este de 40 cm, in timp ce treptele de taiere a ierbii sunt in  numar de 5, inaltimea minima de taiere fiind de 15mm iar cea maxima de 75mm.

Cosul colector este confectionat dintr-un material textil foarte rezistent iar volumul acestuia este de 40l, fiind suficient de mare pentru a strange toata iarba provenita in urma tunderii gradinii sau a curtii.

Constructia masinii Steinhaus PRO-GLM40 este una robusta, avand la baza o platforma din otel ceea ce o face durabila in timp si ii ofera o stabilitate foarte buna.

Greutatea Steinhaus PRO-GLM40 este de 21.5kg, ceea ce face ca aceasta masina de tuns gazonul sa fie usor de transportat si manevrat.

Pareri de la clienti

Clientii care folosesc noua masina de tuns gazonul pe benzina Steinhaus PRO-GLM40 afirma ca au facut o alegere buna si ca raportul calitate-pret este unul excelent, daca tinem cont de suprafata mare de lucru pe care aceasta o poate acoperi, cat si de motorul puternic din dotare sau volumul cosului colector. Acestia o recomanda cu incredere si apreciaza produsele din ce in ce mai bune pe care brandul Steinhaus le inoveaza an de an.

Masina de tuns gazonul pe benzina Steinhaus PRO-GLM40, 2.2CP, 40 cm

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere motor 2.2CP
  • 5 trepte de taiere a gazonului
  • Volum cos colector 40l
  • Potrivit pe o suprafata mare de lucru, pana la 1000m²

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *