24 aprilie 2024
Masina de tuns gazonul pe benzina Steinhaus review

Masina de tuns gazonul pe benzina Steinhaus review

Steinhaus PRO-GLM50 este o masina de tuns gazonul pe benzina, ce face parte din noua generatie, recomandata pentru tunderea ierbii pe suprafete mai mari de 1000 m².

Este dotata cu un motor termic cu o putere de 2600 W (4.5CP) si o viteza maxima de rotatie de 2900RPM. Capacitatea rezervorului de benzina este de 1.2l, suficient de mare pentru ca o alimentare completa sa asigure o durata mare pe care sa poti tunzi gazonul din fata casei, fara a realimenta.

Latimea de taiere este de 50 cm in timp ce pe inaltime reglajul este decentral, in 5 trepte de taiere cuprinse intre 25 mm si 75 mm, oferindu-va posibilitatea sa o ajustati dupa bunul plac.

Cosul colector este realizat dintr-un material poliester de culoare neagra si are o capacitate generoasa de 50l, fiind gandit pentru a nu executa golirea acestuia prea des.

Un mare avantaj al acestui model de masina de tuns iarba Steinhaus PRO-GLM50, il reprezinta functia de mulcire (maruntire a ierbii), aceasta fiind taiata si maruntita pentru a ajunge la nivelul gazonului, acolo unde se transforma in fertilizator natural.

Steinhaus PRO-GLM50 este construita pe o platforma de otel ceea ce ii ofera rezistenta superioara si stabilitate foarte mare.

Desi are o greutate de 33.5kg, nu trebuie sa va faceti griji ca va fi greu de miscat si utilizat, masina fiind dotata cu autopropulsie pentru autonomie de miscare.

Pareri despre Steinhaus PRO-GLM50

Clientii care au cumparat acest model de masina de tuns gazonul se declara incantati de puterea acesteia cat si de modul de functionare, bucurandu-se din plin de aceasta activitate ce poate fi obositoare pentru unii. Acestia afirma ca raportul calitate-pret este excelent si ca merita sa ai in curte acest monstru.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret al noului Steinhaus PRO-GLM50, puterea mare, constructia robusta si functia de maruntire a ierbii proaspat tunse, putem spune ca este o masina de tuns iarba de luat in seama, mai ales daca aveti de taiat suprafete mari.

Review scurt: Steinhaus PRO-GLM50

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Motor puternic 4.5 CP
  • Transmisie automata
  • Constructie robusta din otel
  • 5 trepte de ta iere

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *