12 aprilie 2024

Steinhaus PRO-MX850 este un amestecator de vopsea sau mortar potrivit pentru o gama larga de aplicatii in mixarea unor diverse tipuri de materiale cum ar fi vopseaua, mortarul, tencuiala sau adezivul pentru faianta. Din acest punct de vedere al un aparat ideal pentru lucrari de tip hobby si semi-profesionale, atunci cand aveti nevoie de el nu va dezamagi.

Amestecatorul de vopsea/mortar Steinhaus PRO-MX850 vine dotat cu un motor puternic de 850 W, o viteza maxima de 700 RPM si 6 trepte de putere cu turatia intre 180-700RPM ce asigura un control optim al vitezei. Prezinta un buton de blocare pentru functionare continua atunci cand aveti nevoie pe timpul lucrarilor de amestecare ce necesita o durata mai mare de timp.

Mixerul este prevazut cu un maner suplimentar ce va permite prinderea cu doua maini si manuirea acestui amestecator cat mai facila. Prinderea de tip M14 a padelei de amestecare va permite sa o schimbati cu usurinta printr-o singura miscare.

Carcasa transmisiei este realizata din aluminiu, ceea ce inseamna ca va spori durabilitatea amestecatorului in timp,

Lungimea cablului de alimentare este de 3 metri si asigura o uzabilitate sporita, putand fi mutat destul de departe de priza de alimentare la energie electrica.

Din punct de vedere al design-ului, acest model Steinhaus PRO-MX850 este unul clasic atunci cand vorbim de sculele marca Steinhaus, culorile predominante fiind ros/rosu, negru dar si argintiul de la carcasa metalica a transmisiei si unealta de amestecare.

Pareri despre Steinhaus PRO-MX850

Clientii care au achizitionat acest amestecator Steinhaus PRO-MX850 se declara incantati de achizitia  facuta, laudand atat pretul de achizitie, care este unul imabatabil, dar si modul de functionare ireprosabil al acestui model.

Concluzii Steinhaus PRO-MX850

Steinhaus PRO-MX850 poate reprezenta cu siguranta o solutie fiabila, cu un raport calitate-pret foarte bun si un design reusit, care nu va dezamagi atunci cand aveti nevoie de un mixer care sa execute lucrari de amestecare a vopselei, mortarului, tencuielii sau adezivului.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-MX850

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 850W
  • Viteza reglabila pe 6 trepte
  • Carcasa metalica transmisie
  • Fiabilitate ridicata

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *