24 aprilie 2024

UTOK U32HD5

Vrei un televizor nou pentru o investitie mica? Cu o diagonala generoasa, televizorul LED UTOK U32HD5 ideal pentru dormitoarele mai spatioase sau, de ce nu, si in living. Nu este un televizor cu functii Smart, insa acest aspect depinde de ceea ce doresti sa faci cu el si care sunt pretentiile tale.

Design

Partea de design nu ne surprinde cu nimic in mod deosebit, este un televizor cu un design dragut, simplu, care integreaza perfect in orice tip de incapere. Ecranul este incadrat de o rama subtire de culoare neagra. Prezinta doua surporturi laterale care ii ofera un echilibru foarte mare.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, televizorul masoara fara stand 732 x 69 x 427 mm ( W x D x H) si cu stand 732 x 181 x 467 mm ( W x D x H). Acesta cantareste 4.5 kg.

Specificatii

UTOK U32HD5 este un televizor LED, care desi nu detine functii Smart, poate juca dublu rol – acela de televizor sau acela de monitor. Cred ca ati ghicit, detine functia de monitor, astfel incat sa il poti conecta la calculator sau laptop.

Televizorul are o putere consumata de 50 W, fiind echipat cu urmatoarele accesorii:

 • cablul de alimentare
 • manualul de utilizare
 • telecomanda

Imagine si Video

Televizorul detine o diagonala de 80 cm, avand display-ul plat. De asemenea, acesta este prevazut cu o rezolutie High Definition de maxim 1366 x 768 pixeli, luminozitate 200 cd/mp, aspect imagine 16:9si contrast nativ 900:1. Timpul de raspuns este de 10 ms, avand si un unghi de vizibilitate excelent de 178 d grade, astfel ca te vei bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem Stereo, ce este alcatuit din doua difuzoare cu o putere de 6 W fiecare. Ca si caracteristici superioare de sunet este dotat cu Sound Mode, pentru un sunet adaptat.

Conexiune si transmisie

Poti viziona filmele preferate de pe stick-ul USB sau alt HDD extern. De asemenea, poti vizualiza orice format de fisiere video, audio si foto. In acest sens, televizorul este dotat cu urmatorii conectori:

 • o intrare PC
 • o intrare USB
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • trei porturi HDMI

De asemenea, televizorul mai este dotat cu tuner digital (DVB-T/C PAL SECAM), slot CI+ si player multimedia integrat. Primele doua sunt responsabile cu receptionarea transmisiilor TV, fara a mai fi necesar un decordor extern.

Care este parerea clientilor?

Cumparatorii au fost in mare parte multumiti de televizor, sustinand ca imaginea este foarte buna din punct de vedere calitativ, sunetul este decent, nu exceleaza, insa ruleaza in parametri optimi. Per total, este un televizor ok.

Clientii au mai apreciat raportul calitate/pret satisfacator.

Concluzie

Televizor LED UTOK U32HD5, HD, 80 cm este un televizor ce se potriveste indeosebi dormitoarelor mai spatioase, datorita diagonalei relativ generoase de care dispune. Nu este un Smart TV, insa acesta poate fi folosit si pe post de monitor. Acest aspect depinde de ce activitati ati dori sa intreprindeti prin intermediul sau. Aici poti consulta si o oferta de pret excelenta.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.4/10

PRO

 • imagine buna
 • diagonala relativ generoasa

Contra

 • nu detine functii Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *