24 aprilie 2024

Review UTOK U19HD2A

UTOK U19HD2A este un televizor mic si ieftin, pe care il consider potrivit indeosebi pentru o bucatarie. Sigur ca nu va puteti astepta la performante extraordinare, insa din punctul meu de vedere, as spune ca experienta oferita este una decenta si nu cred ca ati avea pretentii foarte mari la un televizor de bucatarie. Va invitam sa aflati mai multe detalii despre produs si sa descoperiti daca este intr-adevar ceea ce cautati!

Design

Dispune de un design destul de simplu, avand o rama foarte subtire ce inconjoara ecranul, de culoare neagra. In partea de jos, se afla standul sub forma a doua picioruse laterale, ce ii ofera un bun echilibru. De asemenea, il poti monta si in perete foarte usor, datorita suportului standard VESA.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 440 x 70 x 265 (W x H x D), iar cu stand 440 x 161 x 296 (W x H x D), avand o greutate de doar 2.1 kg.

Specificatii UTOK U19HD2A

UTOK U19HD2A este un televizor simplu, pe care il poti folosi foarte bine si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 30 W. In plus, vine la pachet alaturi de manualul de utilizare, cablul de alimentare si telecomanda.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala 48 cm, cu rezolutie de 1360 x 768 pixeli. De asemenea, dispune de High contrast si luminozitate de 180 cd/mp. Imaginile afisate sunt decente, dar rezonabile pentru o bucatarie. Timpul de raspuns este de 5 ms, aspectul imaginii de 16:9, iar contrastul nativ de 1000:1.

In plus, unghiul de vizibilitate foarte mare, de 178 de grade, permit vizionarea unor iamgini foarte clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul nu este foarte puternic, insa depinde de asteptarile pe care le ai. Din nou, consider ca cei 6 W sunt mai mult decat suficienti pentru o bucatarie, insa daca vei considera ca ai nevoie de ceva mai mult, atunci iti recomandam sa apelezi la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Acesta beneficiaza de o serie de conectori foarte utili, precum:

 • o intrare PC
 • o intrare USB
 • i intrare video composite
 • o intrare component
 • un minijack pentru casti
 • un port HDMI

In plus, nu lipseste nici player-ul multimedia integrat care permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Care este parerea clientilor despre UTOK U19HD2A?

Clientii au declarat ca acest produs corespunde descrierii si isi face treaba cum promite. Sigur ca asteptarile nu au fost exagerate, pentru ca dupa cum am mai spus este un televizor ieftin, dar rezonabil, iar pentru o bucatarie sau un atelier este perfect, cu atat mai mult daca nu vrei sa faci o investitie foarte mare. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

UTOK U19HD2A este o varianta de televizor ieftina si foarte practica, care poate fi accesibila chiar si celor cu un buget foarte mic. Clientii au declarat ca face ceea ce promite si nu au intampinat probleme. Aici poti beneficia de un pret foarte mic.

Pareri pe scurt: UTOK U19HD2A

8.2

Pret

8.8/10

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

7.4/10

PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Potrivit pentru bucatarii sau un atelier
 • Usor de reglat
 • Player multimedia integrat

Contra

 • Performante reduse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *