12 aprilie 2024

Bavaria BPC 2250 reprezinta un fierastrau cu lant nou in portofoliul acestui brand, alimentat cu benzina si actionat de un motor puternic in doi timpi, racit cu aer si o capacitate de 52 cm³ ce poate dezvolta o putere maxima de pana la 2200W.

Este ideal in orice gospodarie pentru lucrari de tip semi profesionale de taiare a copacilor sau a lemnelor de foc pentru pregatirea iernii si nu numai.

Viteza maxima de rotatie a acestui model este de 11000 in timp ce viteza de taiere este una foarte buna, de 21 m/s.

Lungimea lamei este una generoasa, de 50cm si asigura o lungime maxima de taiere de 48 cm, fiind superioara multor modele de pe piata de la momentul actual.

Manerul anti-vibratie si gheara metalica din dotare ofera un confort sporit, o manipulare sigura si confortabila a acestui motoferastrau pe benzina Bavaria BPC 2250.

Bavaria BPC 2250 prezinta sisteme de pornire si  de securitate avansate, adica Auto-Chocke pentru pornire rapida si Kick Back sau frana lant instantanee care va protejeaza de incidentele nedorite.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 550 ml in timp ce capacitatea rezervorului de ulei este de 250 ml. Un aspect foarte important il reprezinta faptul ca lubrifierea lantului se face in mod automat.

Pareri de la clienti

Bavaria BPC 2250 reprezinta una dintre cele mai apreciate modele de drujbe pe benzina, daca luam in considerere parerile clientilor. Acestia afirma ca latimea de taiere este generoasa, materialele din care este fabricata sunt de buna calitate iar modul de functionare este ireprosabil. Mai mult decat atat, acestia considera raportul calitate pret ca fiind excelent si recomanda modelul.

Concluzii despre Bavaria BPC 2250

Putem spune ca motofereastraul pe benzina Bavaria BPC 2250 este o unealta de gradina pe care va puteti baza, fie ca aveti de taiat copaci grosi sau lemn pentru foc iar functionarea ireprosabila nu va da gres in niciun moment.

Recenzie pe scurt: Bavaria BPC 2250

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Fiabilitate dovedita
  • Protectie Kickback - frana instantanee
  • Viteza de taiere superioara
  • Maner antivibratii

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *